Sunday, December 30, 2012

Mimpi...

Assalamulaikum & Salam Sejahtera

Demam final exam mesti tgh melanda pelajar2 degree seperti aku...dalam sibuk study tu aku masih lg sempat berhibur sementara masih ada masa. Baru jer tadi aku singgah kat blog cik Cartieca entry yang ringkas tapi menarik. 

Mimpi.. siapa yang x pernah bermimpi?? baik mimpi ngeri mahupun mimpi yang indah2 belaka... ada sesetengah orang berpendapat mimpi hanya sekadar mainan tidur. Segelintir pula berpendapat sesetengah mimpi itu mempunyai makna tersendiri. Bagaimana pula dgn korg??

Ape pun mimpi yang korg ade sama ada dalam tidur atau pun jaga perlu diingat 

Mimpi waktu tidur nampak mudah...

Mimpi waktu jaga susah kalau x USAHA

*Kalo kite pkai jin... Jin nak pakai ape?? tgk jawapan Kat SINI

*nak menang iPad Mini?? Voucher Rm200?? Samsung Camera?? jom Daftar SINI

5 da sign...anda???:

Bro Framestone said...

Malam tadi bro bermimpi jadi watak dalam terminator salvation

kaizen said...

Bunuh sape bro?? hehehe

are_lin@yu said...

gudluck dalam exam nanti ya ;-)

Cik Mun said...

kdg2 mimpi tu mainan tido je..
gudlak ye exam..

Dkna Abza said...

jangan bermimpin disiang hari.. hahahaa..

Pages

NuffX