Thursday, August 18, 2011

Blog Lelaki VS Blog Wanita [Spontaneous Thursday]

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Orang kate Blog Lelaki kuat pada entry/penulisannya, tapi Blog Wanita kuat pada apa ya??
Entry ni bukan nak melancarkan perang mahupun mencari kontroversi cuma ingin bertanya pada anda semua...
*aku mengharapkan jawapan terbaik dari kalian semua di ruang komen

Kontess masih berlangsung 

*Iklan Blog* --> Blogger ni nak kenalkan kat korg MUSUH ISLAM paling besar dalam sejarah!!!
*Perempuan suke tips kelihatan cantik tapi lagi suke SHOPPING kot... hehehe

31 da sign...anda???:

faizlaster said...

kuat pada gewwdixx nyewwww...haha..x pon pada shawl nyewwww...

Wadi AR said...

faiz laster mmg nak kne lastik ni. pmpuan kuat pd kelucuan beliau.

Zul Fattah said...

aku stuju bro..

fairuz said...

blog perempuan byk gamba bertempek. cerite pasal boipren hensem walhal muke macam tembok. sekian haha



kbai

Elmoluya WutWut said...

kuat pada tulisannya.


entah. sesetengah hebat menulis. ada yang tayang muka sebagai penarik viewer. terpulang individu.

cik pulau said...

depends pada pmpuan tu sndiri..
keh3..

no komen.
err.. tapi dh komen.. hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aaaa.....nie saje nak buli blogger pompuan ke?

Aisyah Ahmad said...

kuat pada penulisan jugak.ada yang nasihat.bagi tips2..tunjuk ajar.kalau ada yang tepek gambar comel2 tu nak tarik pembaca je..ye la bila comel2 ni org suka tgk..kita mesti pilih yg comel2..mane ada yang buruk2..hehehe

koyuki hanama said...

buli3.HAHA

farah hanim said...

rasenye
leps survey byk2 blog blogger prmpuan
kuat pada segalanya
1) penulisan pon der gak
2) pada nasihatnye(sbgai pengajran)
3)pada tutorial yg diberikan(sme ke cam penulisn)len kot.haha
4) pada gmbr2 yg dikongsi(menrik tu.tgk2 gmbr orng)
5)pada kecntkn blog yg diedit(sedp mata memndg)

tu jela kot.hehe ^^

Asyila Zainuddin said...

tapi kalo ikutkan, blogger yg femes2 tu sume cantik dan comel belaka kan..

emy zulaiha said...

pada gambar dorg la kot! hehe =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

blog pompuan kuat sentap.. kekekekeke. Pun tak semua tp kebanyakkan camtu. :D

el-janna said...

senyap je la:(

Ieqa Swetluv said...

errr... kuat pada ape ek?? baru nak pk.. hehe

sYafIk-wAy said...

kuat pada kecomelannya , semakin comel tuan blog semakin ramai follower dan semakin tinggi traffik .

Ubey said...

hehe. gmbo comey tepek2 kat header n sidebar

diana said...

tak semua pompuan gitu tau...
blog mak orang tak de pun yang gedik dan bershawl2..

Clara said...

sesetgh kuat pada penulisannya..

ada sstgh kuat at kecomelan diri..

Firdaus said...

perghh xsangka ko pun ada blog weyh..hahah ko rasa ko knl aku tak?

Ain Zulaikha said...

rasa2 blog ain kuat pada apa eh? ain pun tak tahu huhuhuhu...

haikalblank said...

blog perempuan kuat pada ceritanya. boleh mengkhayalkan sambil mempelajari serba sedikit perasaan, perjalanan, cara berfikir seseorang gadis itu. HAHA jgan tanya aku berkhayal tentang apa.

kan best baca blog dak perempuan kadang2 tengok gelagat diorang. hakhak

*lebih2 lagi yg comel ye dak. yang komen kat atas ni ada gak yang aku rajin tengok tanpa tinggalkan kesan sebab aku suka melihat gelgat orang. mana taw ada idea wat nak tulis blog ye dak. pelajarang semua tu.. kahkah

**sumpah panjang komen aku

tomatokering :) said...

errr tah ye .. masing2 ada daya penarik sendiri ;)

daylachan said...

ikut suka dorgla nk tulis ape pown~~;p

Mrs.Yie said...

blog saya kuat pada kemesraan pengunjung2 saya..hehe

❤ eyeme ❤ said...

blog pompuan kuat nak citer life depa kowt. huuhu.. tapi x semua.. kuatt nak comelkan blog pon ade samapi leh jd semak. (adeh! terasa kena kat diri sendiri)

zOeY zAu YaH said...

kemesraan? haha

NuReLLe said...

hurrmmm...pikir sat nk komen pe............................................................still thinking..............no comment...gugugu

CIMA said...

blog lelaki kuat pada cara penyampaiannye..klaka dan slamber

blog perempuan kuat pada kecomelan dan pandai berfesyen. blogger2 femes sume cntik dan stylo kan kan :)

Mila Ahmad said...

masing² ada kelebihan tersendiri kan?anda baca anda suka anda menilainya :)

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Pages

NuffX