Saturday, July 09, 2011

PROMOT BLOG secara PERCUMA!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

kali ni aku nak tolong promot blog2 korg semua. Senang sangat caranya... xde banner perlu di-copy-paste... xde entry perlu dibuat...

korg kena letak 1 link entry korg paling -->

1. best --> contoh : pengalaman hidup or cerita lawak
2. berinfo --> contoh : fakta2 menarik
3. sesuatu yg boleh membuatkan kita berfikir --> contoh : pro & con BERSIH

entry2 yang dilarang untuk korg letak -->

1. tutorial yang dah biasa seperti tutorial float nuffnang ad
2. segmen/kontest yang tidak membuatkan otak berfikir secara ligat

aku akan promot entry tu secara meluas... perlu diingat hanya 1 entry untuk 1 blog jadi buat pilihan yang terbaik!!!

keutamaan diberi kepada blogger2 yang rajin singgah ke blog yang x seberapa ni...
*Kereta A lawan Kereta J agak2 sape menang?? korg tentukan....

32 da sign...anda???:

AzlanYussof said...

Salam..Saya nak cuba submit post saya kat blog ini..:-P.Thanks yer..

Tajuk : Blog vs Facebook
Post Link: http://myvbru.com/blog-vs-facebook-masih-relevankah-blog/

masterzul said...

kalu entry blog aku promote kat cni boleh ke.. hehehehe

kaizen said...

Azlan Yussof : tq sudi bg link akan di-promot nnt yaa...

Zul : kalau ko nk bg entry yg bermanfaat silakn.... tp 1 jer ye...

zulayha aziz said...

tajuk : kalau krang berkalau kalau apa korang dapat ?
post link : http://leyhapunya.blogspot.com/2011/06/kalau-korang-berkalau-kalau-apa-korang.html..

promote kan ek...! hehehe

Cik Arda :D said...

thx sudi singgah belog arda.,,..

arda join jugak. Tapi entry ni tak seberapa.. sori keh?

Tajuk : Teknik korek hidung paling kool. ko ade?
Link :http://belogcikarda.blogspot.com/2011/06/rogol-lah-saya-saya-nak-awak-rogol.html


segmen ni best, arda mintak izin nak share nan kawan2 keh?

cik bubu said...

tajuk : Guys , bila gf anda lebih terer main guitar , apa perasaan anda? xP

link : http://mysoulsyafiq.blogspot.com/2011/04/guys-bila-gf-anda-lebih-terer-main.html

okayy done ! sy cik bubu :)

ninie_azriena said...

ninie nak join boleh tak ??
baru je terjah blog nie..
segmen ni menarik lah (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/nama-h-m-d-tu-nama-kampung-lah.html

Cik Qiqi said...

tajuk : bila solat dipandang remeh

link : http://nursyafiqahasnan-mylittlesunshine.blogspot.com/2011/07/ouch-renungkan.html

The ModERnMoZaRT said...

wahh,,senang nye nak join,,nak join laa,hehe

ni entri time ngah down,
http://incikjagung.blogspot.com/2011/07/ya-robb.html

sama2 ingat Allah.sama2 kita mendekati pencipta.ameen

m!Rm0_cha!yOk said...

Salam.. nk try jgk lh.. tp entry kte xterbaeekk pn... huhuu.. tp xpe.. nk try jgk ler.. ^^ neh dye...

http://drkudandrmu.blogspot.com/2011/07/jodoh-demand.html

Lyssa Dollixious said...

haha . Kaizen ! Pomote Blog Lyssa ! Entry Tingkatkan Follower dengan Cepat ! haha .. bolehh ker ? hekhek ^^

http://www.lyssasecret.com/2011/03/tips-upkan-follower-dengan-cepat.html

Nur Elyana said...

wow..bestnya..

Nur Elyana said...

http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/07/pesta-regatta-lepa-lepa-kat-semporna.html

cik idora said...

sudi2 lah tgk blog kte ek

tajuk entri : http://stoberryiceblended.blogspot.com/2011/07/today-is-my-wedding-day-i-am-very-happy.html

areyf said...

cuba jelah...

tajuk : UJI PASANGAN ANDA

link : http://areyf90.blogspot.com/2011/06/uji-pasangan-anda.html

fara anak abah said...

saya join

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/rumah-api-rumah-cintalove-house.html

OyOp said...

ok...nk cube naseb gak r....

http://mroyop.blogspot.com/2011/05/rewang.html

J-Are said...

salam. sy pon nak join gak la..

ni sy punye link..

http://bachelorofcustomerservice.blogspot.com/2011/06/kalau-kau-seorang-perempuan.html

:kalau kau seorang perempuan.

Tasha said...

thanks dtg blog tasha ^^
Im joining..xde post best pun,men bg je..hehe

http://nathasca88.blogspot.com/2011/07/kiasan-wanita-merajuk.html

SWEETSYAZA said...

erk tatao la nk letak link apa..... ni cuba2 je nihhh...

http://syafiqahsyazaibrahim.blogspot.com/2011/07/t0p-secret-6-padanan-warna-mengikut.html

tq invite :))

Mish Apple said...

nak dapat like/komen yang banyak kat status fb . ini jln penyelesaian . . jangan menyesal bile dah bace ,

http://beehac.blogspot.com/2011/07/tips-cara-dapat-likecomment-banyak-kat.html

Tasha said...

knp x dpt follow...button follow x kuar,huhu

kaizen said...

tasha try copy url blog then add kat dashboard

suhailaselaginella said...

http://suhailasellaginella.blogspot.com/2011/06/chubby-tu-comel-yeke.html

anis aneesa said...

sy nk try test kt cni..

tajuk : luahan hati seorang insan-tudung

http://anis-aneesa.blogspot.com/2011/06/luahan-hati-seorang-insan-tudung.html

Kucing Serius. said...

Okay okay. Ni ha.

http://kucinganstudio.blogspot.com/2011/07/logik-sebenar-lovey-dovey-cinta-bla-bla.html

:D

nadzirah roslan said...

salam..ni link blog sy..http://zeeraroslan.blogspot.com/2011/06/mustafa-kamal-ataturk-enemy-of-islam.html
thanks ye =)

JouRney AkuH said...

tajuk >> Aksi terbaik Kat mesin Atm

link>> http://wanzorange.blogspot.com/2011/07/aksi-lawak-kat-atm.html

lia kamalia said...

dah join kaizen ..hehehheh (:

http://misskamalia.blogspot.com/2011/05/zaman-sekolah-rendah.html?showComment=1309407338771#c3254225205839477738

miranawi said...

http://nurhazmira.blogspot.com/2011/07/kawan-ke-kekasih.html?showComment=1310573823195#c1980887230284227395

dah join. pkai entry yg latest.
thnxxx ;D

hans0 said...

http://trequartista9.blogspot.com/2011/04/patah-tangan-punya-kes.html

baca jangan tak baca

Clara said...

Tajuk : Why Perempuan Cantik + Comel Single?

Url :

http://cerytara.blogspot.com/2011/10/why-perempuan-cantik-comel-single.html

^^

Pages

NuffX