Friday, July 01, 2011

Pengenalan Semula

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Entry kali ini berkisar tentang hala tuju blog ni. Entry ini juga akan menerangkan kenapa blog ini akan terus kekal melainkan blog aku di-delete oleh google atau blog aku di-hack. Aku mula aktif berblog kira2 bulan 12 tahun lepas & sekarang aku serius+enjoy ber-blog. Kalau dulu aku berblog tanpa sebab sekarang aku mempunyai banyak sebab untuk berblog.

Isi kandungan blog

1. Isu Islam
sama ada penyampaian ilmu Islam atau pun penyataan2 melampau dari aku ke atas mereka2 yang menghina Islam

2. Isu Pengguna
family aku masuk bawah kategori keluarga berpendapatan sederhana jadi aku akan ulas segala isu2 pengguna seperti isu kenaikan minyak, isu bill elektrik naik dsb...

3. Sindiran Melampau
sindiran melampau dari aku akan dikaitkan dengan 2 point kat atas tadi. Sindiran melampau juga melibatkan pengalaman peribadi atau pun pengalaman orang lain

4. Pemerhatian
aku sebagai seorang rakyat Malaysia & blogger yang x hebat akan terus memerhatikan perkembangan isu2 semasa seperti gejala sosial mahu pun memerhatikan dunia blogger dan aku akan menyatakan pendapat aku sendiri

walau apa pun isi kandungan blog ini, aku akan berusaha untuk memberikan sesuatu yang boleh membuatkan kita semua untuk berfikir selain memberikan input2 baru bagi pembaca blog ini. Entry2 pada blog ini adalah bersifat pandangan peribadi & aku sama sekali tidak bertanggungjawab sekiranya anda sakit hati secara melampau mahu pun terkena serangan jantung semasa membaca blog ini. Sekiranya ada simptom2 bakal sakit hati & bakal terkena sakit jantung anda di-saran-kan untuk :

1. Tekan Alt + F4
2. Tekan Ctrl + W
3. Nampak button X kat atas kanan tuh?? klik situ...

blog ini adalah blog personal maka segala contest2 yang aku join adalah aktiviti2 sampingan selain iklan2 yang sedia ada...

*penggunaan smartphone dikatakan semakin meluas tapi aku x berapa yakin sangat kalau korg x guna smartphone ni untuk membaca blog aku selain tu korg jugak x boleh main game ni...

8 da sign...anda???:

Lelaki Ini said...

gud2!
baru owg terang n clear ttg blog anda!
hehehe

eddy syrol said...

tak sabar tunggu entry selanjutnya

jom terjah..




JUMAAT YG TENANG



contest anda bagi pic,prince bagi rm50

OnlyZul said...

berdasarkan ko punye plan ni.. aku rasa baik ko create theme baru.. mungkin kasi kemas ke..
sebab ko punye point ni byk info dan fakta...
try cari theme yg ada gaya2 pro blogger sikit..hehehe
err...tempek header sikit..kehkeh

theme skrang ni cam personal blog yg biasa kite tgk.. so cuba carik yg lain sikit... 2 column maybe lagi ok kot...

haikalblank said...

hahaha bagus. semangat berbelog yang kuat! kah3...boleh terus maju blog ko serius.

try wat balik background kasi naik siket tulisan pun bagus gua rasa...
tak penting sangat pun kot.HAHA

Ain Zulaikha said...

takpe.... buat masa ni masih lagi selesa dengan blog ni hehehe

Solihin Zubir said...

bila nk wat entry pedas ni? eheheh...
smoga smakin bersemngat utk blogging! :D

NuReLLe said...

wahhh...semangat...bagusss...:)

kaizen said...

tq kawan2... ade mase sila2 la bg pandangan korg tentang blog ni...

*entry pedas+pahit x berapa nak pandai sgt... hehehe.. kne blaja dgn SZ nih....

Pages

NuffX