Tuesday, July 05, 2011

Macam-macam ada untuk korg...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Life is RACE!! ada sesiapa yang bersetuju dengan pegangan ni?? mungkin ada yang yan bersetuju & ada yang tidak tetapi apa yang anda dapat dalam hidup yang dianggap sebagai PERLUMBAAN?? selain kepuasan diri sendiri pernahkah anda terfikir yang kadang kala PERLUMBAAN menawarkan hadiah2 lumayan?? Jom tengok apa yang ada untuk anda :

Hadiah2 yang anda boleh menangi iPad 2, HTC Desire, Canon EOS 550D berminat?? JOM RACE!!!
*Perlumbaan paling SELMAT & JIMAT

kalau dulu pencarian harta karun memerlukan kekuatan fizikal+mental kali ini mental anda lebih diperlukan kerana ia dijalankan secara ONLINE!!! YA!!! ONLINE!!! hadiah lebih RM75 000 untuk anda menangi
*saya DAH join.. anda nak join?? --> klik SINI

kontest berunsurkan game ni menawarkan iPad 2, iPod Touch, PS 3 & prepaid hingga Rm300 untuk anda... jadi jom JOIN CEPAT!!!

4. Kontest Lama tapi Hadiah makin BESARRR!!!
sape tahu pertandingan KIRA & MENANG?? meh nak rotan skali... ni pertandingan dari zaman tadika sampai la masuk kolej pon ade lagi rasenyer... kalau tuan2 & puan2 rindukan contest senang macam nih meh join KIRA & MENANG dari F&N ni... Rm1000 setiap minggu untuk dimenangi....

5. Peluang Bermain ATV
minat sukan lasak?? peluang untuk anda mencuba kini TERSEDIA!!! nak JOIN?? --> SINI

6. TV kini membantu anak2 untuk belajar??
Calon2 PMR & SPM kini boleh menonton TV sambil belajar... untuk maklumat lanjut klik --> TV-PMR & TV-SPM

bagi kaum Hawa anda semestinya ingin ber-shopping sakan sekiranya mempunyai wang yang banyak namum tahukah anda Mastercard ada offer sempena MEGA SALE. 

Jangan lupe Join event F&N kat Bukit Bintang pada 23 Julai 2011. Kalau anda semua x boleh berenggang dengan internet langgang plan terbaik ni....

1 da sign...anda???:

tia said...

dah lamaa gila tak pergi BB =.='

Pages

NuffX