Sunday, July 03, 2011

Kan bagus kalau ramai artis Malaysia macam ni.....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Siapa yang x kenal Heliza Helmi?? Bekas pelajar AF musim ke-5 ni cukup comel untuk men-cairkan hati mane2 lelaki bujang seperti aku (tapikan cantik tu berbeza pada setiap orang..) tapi bagi aku Heliza ni dah cukup comel sebab mak & makcik2 aku pernah ber-borak pasal artis2 yang bertudung nih... 

Makcik : lawa pulak si Erra nih bertudung.. --> time tuh dok tengok iklan Erra Fazira jadi duta tudung kat paper
Mak : kalau artis macam ni la jadi menantu...
Makcik : si Heliza tu pon ok jer bertudung...
Aku[dalam hati jer] : kalau la aku dapat ngorat si Heliza tu... fuyoooo....
comey kn?? sumber --> FB Heliza
tapi ape yang buat aku kagum kat Heliza nih bukan sekadar kecantikkan beliau tapi cara beliau cuba menyampaikan ilmu kepada peminat2 beliau... jom tengok video2 dari Heliza yang comel...

Video 3 - Hari Selasa warna PINK --> kaum Hawa suke laa tu...

Take Note :
Isnin - Putih
Selasa - Pink/Purpple
Rabu - Biru
Khamis -Kuning/Oren
Jumaat - Hijau
Sabtu - Merah
Ahad -Hitam

bestkan?? Heliza bagi tazkirah tu... comel+klaka jer Heliza ni... antara artis lain yang selalu bagi tazkirah secara tidak langsung adalah Wardina Safiyyah. Kedua-dua artis nih aku follow kat FB & twitter... wa cakap sama lu derr... dorg mmg sempoi....

*kepada mat2 rempit kat luar sane jangan lumba haram kat atas jalan baik korg berlumba kat SINI....
**Handphone paling semart penah aku jumpe...

3 da sign...anda???:

haikalblank said...

bila tengok diorang, sejuk mata...biar diorang jadi cuntoh dalam berpakaian pun ok...

kadang aku hairan dengan artis yang seksi.perlu malu dengan artis luar kadangnya seperti artis jepun, YUI.

video2 klip lagu YUI tak perlu seksi2 pun....

*feveret...YUI - Goodbye Days

Halusinasi said...

suka dgn kak Heliza smpai termimpi-mimpikan dia..hehe

kaizen said...

Haikal : YUI cute derr.. sumer dak klas aku glerkn minah jepon tuh....

Halusinasi : bahaye smpi termimpi2 kn tu...

Pages

NuffX