Thursday, August 11, 2011

Bila Bekas Awek MENANG Ultimate Teen Choice's Award

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Ape perasaan anda bila BEKAS gf/bf korg menang anugerah besar2?? aku boleh bayangkan yg korg tengah menonggeng macam ni --->


kot ye pon korg nak frust menonggeng buat la kat bilik bukan kat tempat awam yerr... meh tgk video BEKAS awek aku menang Ultimate Teen Choice's Award 2011


nape la dia x sebot name aku time dia terima anugerah tu.... wuuuu.....

Sape nak DUIT RAYA?? --> Klik SINI

*Iklan Blog* --> Blogger ni ade Tips nak dapat BANYAK Like/Comment kat Facebook

16 da sign...anda???:

cik idora said...

hehe.. ktew xmnyesal pon klo ex ktew mng award 2..

Aisyah Ahmad said...

xda perasaan pun..hehehe..bia la dia..hehehe

SyazwanSarawak said...

lagi bangga ada la (tipujek)
kehkehkeh

fairuz said...

tahniah la. haha walaupun tak betul ex kau? ehh

salemaziz said...

die xsebut name ko sebab die awek aku. ahak3 :D

Anne Nurain said...

thniah la ex ko menang award.. :P

Abu Huzaifah said...

lah ni janda aku ni.. hikhik

Ubey said...

eh. awek ak gak tuh. haha

Solihin Zubir said...

meh sini nk lempang telinga hang..
ex aku tu.. haha..

Beeha B. said...

eh asal ko letak video aku mng award ni? malu lah aku..=.=

Amy Syaquena said...

adoi kalau saya x de makna nak tertonggeng2 maacam tue..

daylachan said...

xpayahla nk frust menonggeng sgt...hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

perasan! hahaha~ =P

Amirah Suhana said...

tu la..kenapa dia pun xsebut nama saya.hahaha :P *tetibe

cik ayin said...

haha...kemaen!

Sarah Mohd Saleh said...

eceh...ade hati tuh....

Pages

NuffX