Wednesday, August 10, 2011

Apa Motif?? [Wordless Wednesday]

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Ingat lagi entry semalam?? kan aku ade janji nak bagi duit raye... so kat bawah ni syarat2 untuk korg merebut duit raye dari aku :

1. Buat 1 entry (tajuk BEBAS)
2. Copy gambar di atas 
3. berikan jawapan kepada soalan Salesman tu "Pelik juga mesti ade motif tu!"
4. Jawapan hendaklah BERLAINAN dari karya asal
5. Linkkan pada entry ni
6. Dah siap publish jangan lupe tinggalkan link di entry ni

Penilaian :

1. Jawapan WAJIB berdasarkan LOGIK diikuti kretiviti
*berikan apa MOTIF cadangan Kelab Isteri Taat pada pandangan anda
2. Tiada had untuk panjang penulisan & bagaimana cara anda menulis jawapan (sama ada point by point atau esei)

Juri

Sekiranya peserta melebihi 20 orang kemungkinan aku akan meminta bantuan beberapa rakan blogger untuk membuat short list blog yang memberikan jawapan yang memuaskan. 
Keputusan akhir di tangan aku
Semua keputusan adalah muktamad & sebarang pujuk rayu tidak akan dilayan.

Hadiah

memandangkan aku nak bagi duit raye kat korg semua jadi wajib la aku gunakan duit sendiri...
al-maklum laa blog aku x femes/hebat untuk dapat sponsor dari mane2 pihak...

Tempat Pertama
Topup Rm 10 + Hadiah Misteri

Tempat Ke-2
Topup Rm 10

Tempat Ke-3
Topup Rm 5

*sebagai seorang student yang x berkerja kire tinggi la kn aku bagi duit raye ni kn?? hehehe

Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 25hb Ogos 2011

*berkemungkinan akan ada 1 lagi kontest untuk korg semua bergantung pada sambutan kontest kali ini
*Proton nak bagi servis kereta PERUMA!!! sape xnk benda free??

16 da sign...anda???:

fairuz said...

ah aku nk komen kat sini jugak. maksud bini dia, dia nak layan laki dia supaye laki dia tak cari lain. kan? haha

faizlaster said...

pe ni timm..x paham aku...

tomatokering :) said...

errr kena pikiaqq ni >..<''

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dik, cerita mesti ade bkaitan ngan kes dlm gambar tu ke?

kaizen said...

tomatokering : dah pikir buat entry ok??

kak maera : mesti MENJAWAB SOALAN yg sy HIGLIGHT kn tu...

Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Liyana said...

contest ni sy buat 2 entry. satu utk iklan. then, satu lagi jwpan..

Liyana said...

Ok join. settle. da edit semula. ok

http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com/2011/08/kontes-kaizen-motif_10.html

De Mois said...

jumpa dari twitter..adakah kamu UTHM jugak? hehe..tak reti join kontes

Menarik di SuaraSendiri
Pelancaran blogshop SS

Nak beli jersi EPL baru 2011/2012, blogshop SS
moisoutlet.blogspot.com

@taufiqhelios said...

errr,,hahaha

~emi~ said...

nakkk joinn..tp nnt2 la esok2..:)

haNem said...

macam nak join..tapi kene pk dulu..x tau ade mase ke x nak buat jawapn..kohkohkoh..
kalau x join bleh jadi juri??hahhaha

Clara said...

nak masuk laa.. Tapi cm susah je..

hurmm....

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

syasya join
http://ceritahatysya.blogspot.com/2011/08/motif-cadangan-kelab-isteri-taat-pada.html

Farida Amira said...

Nahh Fyda Deon nak join XD
http://fydadeon.blogspot.com/2011/08/im-single-lady-im-single-lady-xd.html

kalau ada apa-apa masalah dengan entry ni. let me know okay XD

Fyda Deon nak hadiah misteri tuuu XD

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

yes menang!fb syasya bule :)
my fb sini
http://www.facebook.com/syasya.brokenheart

Pages

NuffX