Thursday, October 20, 2011

Fakta Lelaki-Perempuan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Perempuan lebih cenderung berpuak2 berbanding Lelaki
Fakta ke Auta??


17 da sign...anda???:

daylachan said...

salah!

~..SiKecilMirmO..~ said...

fakta! hahahaaa..

Atiqah Wadiah said...

tak semua tp pompuan nih setia..suka stick ngn org yg btol2 sesuai dgn nya..dia baik ngn some ppl tp ngn org len,stil boleh senyum2 lagik..

fuuyooh said...

perempuan lebih suka mengumapat..kih kih kih..fakta ke auta..hihihihihi :D

diana said...

setuju,..:)

Solihin Zubir said...

ya! aku rsa agak setuju! haha.. msa kt kolej dlu, slalu dgr geng pompuan ada krisis sesama mereka.. heheh..

Lyn Sery said...

FAKTA!

nurkaloi said...

fakta ! huhuu

Aku Ibu Muda said...

fakta kottt

tp sy jenis lone ranger!

myravea said...

Errrrrrr..fakta kot?ekot selera masing-masing..kuikui..

but im not one of them =.=

Syahbinar Shuib said...

yess! sangaaattt lahh setuju dgn fakta ni, sbb pernah mengalami sendiri.. :D

iza said...

Assalam...
Ya dan tidak..
Ya bagi orang Kelantan (jangan marah ye orang Kelantan) dan tidak bagi saya kerana sejak sekolah hingga ke IPT, saya lebih suka bersendirian ataupun bersama seorang sahabat baik, tak ada berpuak-puak melainkan nak study group.

Kartini said...

haha wlpon den pompuan. den bstuju yg prmpuan rmai nak buat puak2 (geng2). den pon tatau la knapo

Diary oF Mine said...

mgkin.. tp sy x...insyaallah.. :P

Redbloodsnow said...

eee LIKE giler entry nih. mmg betul pun! ramai perempuan berperangai gitu. but bukan zie ea. zie friendly orgnya :P

cici tembikai said...

=) sebab pompuan selalu tak puas hati kan , so ada puak hotsentap , puak pakai iphone, puak handbag gucci blablabla , lelaki sempoi , kan =)

its an attitude =)

kaizen said...

thanx sbb korg jujur....

*lelaki pon ade puak2 tp 2 jer kot.. puak yg KUAT n puak yg LEMAH (DIBULI)

Pages

NuffX