Monday, October 17, 2011

Testimoni Jerslin Oil

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Ingat lagi pada entry WW yang INI?? mesti ramai yang tertanya-tanya mende ape la yang aku tunjuk nih kn?? kn?? Sebenarnye itu adalah Jerslin Oil yang mane boleh digunakan untuk merawat & mencegah pelbagai penyakit.

Senarai penyakit & cara penggunaan Jerslin Oil

*klik untuk zoom secara melampau
SAIZ & HARGA :
Size 30ml - RM 25.90
Dari kiri botol 50ml, 40ml, 20ml & 30ml
Size Botol 50ml - RM 45.00
Size Botol 40ml - RM 35.00
Size Botol 20ml - RM 25.90
Size Botol 30ml - RM 25.90 (beza harga adalah pada pembungkusan)

*HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS

TESTIMONI PENGGUNA

1. Hamizan Mazlan, 21 tahun, sakit gastrik kronik


Hamizan minum setitis Jerslin Oil yang dicampur dengan air suam & sakit gastrik beliau semakin berkurangan.

2. Ezazul Fahmi, 21 tahun, (ayah beliau sakit gout)

"Bapa saya sakit gout sejak 2 tahun lepas sehingga memaksa beliau berhenti kerja. Namun, setelah ayah saya menggunakan Jerslin Oil selepas 3 hari beliau dah boleh berjalan. Alhamdulillah ayah saya kini boleh membantu emak saya berniaga"

Untuk pelajar sekolah mahupun IPT sakit gastrik, migrain, resdung & lelah mungkin perkara biasa. Namun kini anda boleh mencegah penyakit tersebut dengan JERSLIN OIL.

Pengalaman sendiri 

Aku sendiri mengalami resdung yang kronik dah macam2 ubat yang aku cuba, hampir setiap pagi aku selsema & bersin. Namun, setelah mak aku perkenalkan Jerslin selsema & bersin semakin berkurangan & hampir tiada. 

Pengalaman kawan (perokok tegar)

Pada bulan puasa yang lepas kawan aku dari KL turun ke Bt. Pahat atas beberapa urusan dengan pihak universiti. Kemudian pada malam tersebut dia mengadu sakit dada dan meminta aku menghantar ke hospital sekiranya sakit itu berlanjutan. Aku hulurkan Jerslin Oil untuk dia cuba, Alhamdulillah dia dapat tidur dengan nyenyak sehingga ke pagi.
Setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati  
-sabda Rasulullah s.a.w
Jika berminat boleh hubungi di :

1. No. HP : 013-7912142
2. crcrew.002@gmail.com

*Iklan Blog* --> Blogger comey ni tlg promot gak Jerslin Oil nih... hehehe

*Buat peminat Hannah Tan

7 da sign...anda???:

Tasha said...

mak aku pki gak,tp x bkesan tuk dia pun...

mr.kylephytrie said...

jom kongsi......
http://mydiaryzine.blogspot.com/2011/06/adsmydiaryzinejerslin-power-oil-1001.html

Ain Zulaikha said...

Hehe pestime dengar pasal minyak ni..

kaizen said...

Tasha : mak awk pakai tok sakit ape?? maybe x serasi kot... x salah nk mencuba...

mr. kylephytrie : tq sudi kongsi bersame

PinKy MoMMa said...

tau VCO je hehehe..ni 1st time dengar ;)

mr.kylephytrie said...

bezanye JPO ni....wangi sket bau nye...ramai suke....mempunyai ramuan dari habbatus sauda dan sedikit minyk lintah....law nak tawu khasiat nye bahan2 tu cube google...

Ain Zulaikha said...

ooo ada habbatus sauda jgk eh... nice... nak beli tapi tunggu lah dulu hehehhe

Pages

NuffX