Monday, June 04, 2012

Final Exam yg bakal menjelma...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Lama dah tak ber-update blog ni sampaikan type pon asyik ter-typo jer... sekarang telah tiba musim final exam bagi student2 degree, student UPSI & UMP akan mula menjawab pada hari ini 4/6/2012 manakala UTHM, UTM, UPM dll akan bermula pada 11/6/2012, hanya UiTM yang bermula pada penghujung bulan Jun. All the best & good luck buat rakan2 seperjuangan.

Terima Kasih tidak terhingga buat rakan2 sekelas yang banyak membantu sepanjang semester ini :

Kumpulan subjek Hubungan Etnik & TITAS

1. Amir
2. Ezazul Fahmi
3. Adenan
4. Faiz
5. Wan
6. Bob
7. Cikgu

Kumpulan Statics

1. Adenan
2. Bob

Kumpulan Auto-CAD

1. Kak Siti
2. Mai
3. Yus

Kumpulan Amalan 3

1. Faiz
2. Farid

Kelas Engineering Math 3

Kelas Mechanics Solid 1

Kelas Koko Keusahawanan

Kumpulan X-10 Design

1. Amir
2. Ezazul Fahmi
3. Ezril
4. Adenan

Moge kalian berjaya menjawab dengan cemerlang sewaktu final nanti....Amin.....

Untuk awak yg kat sane tu all the best n good luck!!! jage kesihatan k?? love u lah...

kepada semua peminat Iron-Man & The Avengers jom tgk PAGE X-10 Design

jika berminat boleh la buat tempahan t-shirt ye.....

SELAMAT DATANG KE UTHM
kepada student2 diploma....

16 da sign...anda???:

dayangredzuan said...

goodluck for the final exam...kuikui

Miss Amateur Cook said...

hatim ak dh blk msia khamis lepas lagi.. :)

do ur best in exam...bittaufiq wannajjah.. :D

kaizen said...

tq dayang!!!

Aisyah : ko cuti smpi bler??

Fafa Adnan said...

goodluck hating..! eh, hatim!! ngehngehngeh. :P

Anonymous said...

tq atem

Jue_ilias said...

gudluck atim .

kaizen said...

FAFA!!!! grrr mmg nk kne masuk tadika ko nih....

Jue : tq.. gud luck to u too

cik anon... sesame...

aydah ahmad said...

goodluck exam . tak habes lagi ke ?

kaizen said...

aydah ahmad : ape maksud awk x abes lg?? sy bru jer 1st sem dgree

tiafazunia said...

wuuuu~ aku start end of june ni. scaryyy!

btw, good luck weh! :)

kaizen said...

tia : gambate!!! jgn marah kalo time tu ktorg sumer enjoy sakan...hehehehe

eva said...

gudluck for ur exam!!

kaizen said...

eva : tq2...

Izzati Tatie said...

rasenyer mcm lmbt jer nak wish.tp still bule ag kan? ;p

gud luck exam!!

ir prof dr alia rosli said...

semoga berjaya :)

kaizen said...

izzati tatie : tq.. xpe wish awl ke lmbt tetap sy hargai

alia rosli : tq jgak yer...

Pages

NuffX