Monday, February 14, 2011

Happy Birthday Mom!!!

aku : hari ni hari ape??
kawan : isnin...
aku : bape hari bulan??
kawan : 14 Februari...Valentine Day..nk kuar ngan awek la tuh...
aku : jadah ko nk smbut Valentine..besday Mak aku!!!

*situasi kt ats x penah terjadi...

Happy Besday to my mum Hjh. Norsham bt Mohamed..(1st time tulis Hajah kt depan name..)
semoga diberikan kesihatan, dipanjangkn umur & dimurahkan rezeki utk terus mendidik Angah & anak2 mak yg lain...
x lupe utk terus mendidik anak2 bangse dgn jayanye....

my beloved mum...dulu-kini-dan selamenye....



mbr skola rendah aku pon wish mak aku(sbb time tu mak aku ajar ktorg...)
tq kpd semua yg wish n like....

* aku nk wat contest..bg idea hadiah ape aku nk bg kt mak aku smpi leh wat mak aku leleh air mate...leleh sbb terharu k...b4 nih aku da wat mak aku leleh air mate sbb aku sakit aritu....
i'm so sorry mum..

15 da sign...anda???:

Muhammad Zulhusmi said...

hehe. HB mak cik..
nama atuk aku pn Mohamed. XD

kirim salam kat mak kau tem, assalamualaikum...

Muhammad Zulhusmi said...

bg adiah kereta sebijik. confirm mak ko ceria... XD

kaizen said...

gler hape!?
ak bru pow mak aku tok cat kete aku laa..wahahaha

ann said...

selamat ari jadi mak cik! ^^
semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki hendaknya....

adiah per>? anis rase la..mak kaizen xharapkan hadiah..cukup kasih syg yg kaizen kena beri pd mak..jaga mak kaizen elok2 bile dia sakit or dah tua nt..doakan dia selalu...tp kalau kaizen nak bg dia adiah jugak..bagi la kain pasang or tudung..buat dia senyum sikit..hehe

kaizen said...

anis, tq 4 ur opinion..

faizlaster said...

HB makcik...anak makcik mmg kacak...

Fatra said...

Hhmmm....hadiah ek???
seorang ibu xpernah mengharapkan apa2 dari anak nya...
cukup la anak nya dapat kebahgiaan di depan mata nya...

Kalau ko nak hadiah yang boleh buat mak ko terharu...ada...
hadiah tu ada kat diri ko sendiri..
ko saje yang boleh buat hadiah tue...bukan orang lain...
Aku rasa, antara hadiah yang ko boleh bg kat mak ko ialah kejayaan...
aku nie bukan la bgus sangat bab2 jaga hati orang nie...
tp sebagai anak yang selalu buat silap...aku rasa...
parents ko pasti akan gembira tak terkata bila melihat anak kesayangan nya berjaya...

kalau aku silap...harap maaf ye...
aku ni xreti bab2 bagi hadiah nie...
hehehe...

kaizen said...

faiz : tq...
fattah : insya-Allah...

aLiSh said...

Happy birthday kak =.= wink wink tolong la tolong lah jgn bagi budak ni hadiah.... kan birthday akak

kaizen said...

cik alish, da terlambat...my 'Sayang' otw nk cat lme lg...wahahaha

MIMIE AIZA said...

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki untuk mak awak :)

masterzul said...

Happy birthday mak hatem!! tanjoubi omedeto...

aku rase hadiah yg leh wat mak ko mengalirkan air mata gembira ialah dgn ko dpt dekan utk sem nih... ahaha.. setidak-tidaknyer try la dptkan 3 pointer... heeeee

kaizen said...

mimie : tq sgt2...

zul : tlg beri tunjuk ajar...

inspirasiizra said...

semoga baik2 belaka untuk mak hatim,,

hadiah simple yang leh berair mata aku rasa ko wat video sal mak ko,, edit yang termampu,, masukkan skali komen2 blog ni kt video tu . .

tomato said...

wahh~ hepy beday tau ckp kat mak.. :)

moga murah rezeki :)

Pages

NuffX