Tuesday, June 14, 2011

Aku ter-DATANG kenduri Abg Nara...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

First of all aku nak minta maaf pada semua follower2 blog aku yg cikai ni...seminggu aku x meng-up-date blog atas halangan2 tertentu... straight to the point... pada  4 Jun 2011 telah berlangsung majlis perkahwinan blogger no. 1 Malaysia (mengikut rank Alexa)... Blogger tersebut x lain dan x bukan Abg Nara... sebenarnyer aku taw majlis Abg Nara nih dr entry BroFramestone. Aku pon gatal2 la tweet Abg Nara,,time tu Abg Nara tgh sebok jempot Diana Danielle ngan Heliza Helmi so aku pon mencelah...hehehe...pada mulanyer aku mmg x termasuk dlm list jemputan Abg Nara tapi camne aku leh ter-DATANG kenduri Abg Nara??

al-kisahnyer cmni...pagi sabtu tu aku bangun awl cam bese (sebab bapak aku mane bagi aku tdo lepas subuh)...dah dekat2 tengahari tuh bapak aku tetibe jer swoh siap2 tok g kenduri...aku ingat g kenduri rumah kawan ayah aku yang nak tunangkan anak dia (depan lorong rumah aku jer...) tetibe bapak aku drive menghala ke Kuang...aku wat xtaw lg...smpi jer kat kenduri tuh salam2 ngan ayah pengantin trus g amek makanan...ni bukan 1st time aku dtg rumah ayah pengantin tuh...sebelom nih aku datang rumah ayah pengantin tu tok repair skrin laptop aku ni haa...time beratur amek nasik tu tetibe DJ tuh cakap 

"majlis hari ini akan dirakamkan oleh crew2 1tube dan anda boleh saksikan di 1tube.com ye tuan2 & puan2 bla..bla..bla.." 
--> aku pon terkejut gak...dlm hati aku kate 'gler pemes pengantin nih smpi 1tube datang rakam'

pastu baru aku teringat yang kenduri Abg Nara nih kat Kuang... ke ni kenduri Abg Nara... aku amek hp dgn sepantas kilat aku sms BroFramestone tok mengesahkan tu majlis Abg Nara... 

aku : Bro kenduri Abg Nara 1tube rakam ek??
Bro : yup!
aku : sy da smpi..hahaha
Bro : Bro otw lg...

then aku makan smbl ayah Abg Nara berborak dgn bapak aku... then aku pon balik sebab nak g majlis pertunangan anak kawan bapak aku yg depan lorong rumah aku tu...

meh layan gambar lak...

meja makan pengantin

cer teke mane 1 ayah Abg Nara??

tok Bro yg x dpt..tgk la puas2...isi adik2 da makan
dgr cter banyak blogger2 len datang antarenyer BroFramestone & Joegrimjow tp sayangnyer aku x berkesempatan tok jumpe dorg...

*esoknyer aku tweet2 Abg Nara... mmg sempoi la Abg Nara..siap tny nape x tego bagai...

sampai di sini dulu... sebelum tu aku nak ingatkan korg untuk join aku kat event ni --> moge2 kite menjadi anak2 yg baik...

10 da sign...anda???:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

oo..kwn ayh ea..hehe~sunggh kebetulan.

Simpleblanklife said...

hahahaha peh, kebetulanla lu ye...keh3.. sampai 1tube rakam bagai...ko plessing depan camera diorang tak? kah3...

kaizen said...

kire ok la kan...

ayah aku kwn ngan ayah Abg Nara
aku lak kwn ngan Abg nara...

bapak kwn bapak
anak kwn anak...

hehehe

Mawar Berduri said...

perghh.. best nya.. nak door gift tu.. leh tak?

panda putih said...

haha, good2

rassad said...

mak aihhhh..kenduri kawen aq ko x ter'datang' lakssss~chesssss~

z.exatra said...

Haha, gile kebetulan.

Budak Botak said...

Selamat pengantin baru kpd Bro Nara, he3...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)

~eZmALiZa~ said...

ooohhh..pegi event best2 xnk ajak....hahaha..len kali ajak la..leh join sekali makan free..hahaa :D

kaizen said...

mawar berduri : tah mane mak da letak...

rassad : bler ko kawen?? ngan sape??

Z.exatra : mmg gler kebetulan

ezmaliza : kenduri awk bler plak?? hehehe

Pages

NuffX