Tuesday, June 28, 2011

Contez "Saya kenal sangat si Hakim tu"

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


aku kenal sesangat si Hakim nih... dia merupakan lelaki metroseksual yang mana kalau gay2 kat Msia nih tgk komfom dorg terpikat dengan ke-kacak-kan si Hakim... perkara ini turut diakui oleh gadis2 lesbo se-Msia...
walaupun Hakim nih diminati oleh gay2 se-Msia korg jgn risau yer gadis2 Melayu terakhir... sbb si Hakim nih still waras lagi..dia still memilih wanita sebagai awek...(kalau x waras aku pon xtaw la kot2 si Hakim nih bleh terjebak ke dunia GAY)...hahahaha-->gelak jahat punyer....

aku taw si Hakim nih jeles ngan aku sbb aku dah samapi kat rumah Kak Wawa. Untuk pengatahuan korg Kak Wawa merupakn senior ktorg...
*peluang korg tok jadi artis popular... --> si Hakim mesti nak try nih....hehehe

Part yang paling best aku nak mengata pasal si Hakim nih... dia seorang pembatak COOLBLOG... x caye?? korg tengok kat entry nih... kan3?? terbukti si Hakim nih pembatak COOLBLOG... hehehe.. untuk pengetahuan korg aku & Kak Nana la yang menghasut Kak Wawa minum COOLBLOG tuh... pastu Kak Wawa pulak hasut si Hakim tuh minum gak... so basicly aku la yang menghasut si Hakim minum COOLBLOG & secare x langsung menjadi pembatak no. 1 mengalahkan orang yg me-rekemen kat dia iaitu aku, Kak Wawa & Kak Nana....

si Hakim jugak merupakan seorang yg perah santan ter-lebey sudaa.. perasan... korg tgk jer gaye penulisan kat blog dia... setiap entry mesti ade jer mende dia ter-perasan hensem laa... ter-perasan taf(tough) laa... tapi siyes bler masuk bab2 nak ngorat awek komfom no. 1 si Hakim nih... hehehe

aku rase cukop2 laa aku menerangkan bagaimana si Hakim nih... nnt aku explain lebey2 korg malas bace n x caye lak cakap aku kan3??hehehehe

p/s : segala bala penulisan aku di atas adalah 100% tulus ikhlas dari aku buat si Hakim....hehehe

*sesiapa yang berminat boleh la JOIN kontez nih kat SINI

aku nak tag :

note/penting buat si Hakim :

aku patot menang sebab kalo aku kalah (x dapat hadiah no 1) aku xnk bawak ko g kenduri kawen kak Wawa!!! hahahahaha.... ini serius (nada Wonderpets)....

*ni IKLAN TOK LELAKI --> sape rase dia pompuan jgn gatal2 KLIK...
*ni IKLAN TOK POMPUAN --> sape rase dia lelaki jgn gatal2 KLIK...

4 da sign...anda???:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

pergh..gay n lesbo pun minat..takut nak join mcm nie..hahaha~

kaizen said...

xde ape la kak....saje jer nk menyakat si hakim tuh....

A'an said...

menge-join kontez yg same laa..
haha.. saje nak batak jugak kat sini.. :)

Azie Azman said...

azie singgah berkenalan dengan hakim =)

Pages

NuffX