Wednesday, June 22, 2011

MASUM 2011 - Pencak Silat bermula...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Semalam sukan Pencak silat telah membuka gelanggang. Namun atas sebab2 tertentu blog ini x dapat memberikan liputan terkini kerana ade musibah yang menimpa. Keputusan penuh hari pertama pencak silat akan di-update kemudian. Jom tgk pic dulu...

wasit juri berkumpul

kemenangan dayang ke atas UMP 5 - 0

walaupun kalah tapi Fahmin telah memperlihatkan semangat juang yang tinggi
cuba lagi di Piala TPM Fahmin

panggilan wasit

ni tok Wordless Wednesday

Hospital Serdang
Sekian dulu buat masa ini. Game hari ini ade 2 lagi, dan malam acara seni : Jurus Tunggal.

8 da sign...anda???:

NURUL AINI NORAZMAN said...

ari tu mmber pun injured bersilat kat UPNM<.huhu

Miqa said...

Ciannye sahabat tu, pki cervical collar

syufaa said...

hoh..
dasatt.. =.="

iklan grapevine tu kua ikut suke die..
rasenye xde cara nak install pun.. :)

Solihin Zubir said...

ini baru btol2 silat.. smpai patah tengkok.. haha..

Halusinasi said...

wow, dahsyat tu...
cepat2lah dia sembuh^^

Budak Botak said...

Semoga cepat sembuh. He3, bleh ka komen camni...

Entry terbaru -> Blogger Buat Segmen Wordless Wednesday & Spontaneous Thursday Patut Bersara... (",)

Hakim IS Mikah said...

saya adakan contez ^^

andai lah kata tidak kebusyan,jom support saya... Tengkiuuu

Oh,anda juga sudah ditag.......

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/2011/06/jom-sertai-contez-yang-menawarkan.html

m e r a said...

semoga cepat sembuh ea

Pages

NuffX