Thursday, March 17, 2011

blog, blogger, NOMBOR dan aku??

Assalamualaikum & salam sejahtera

entry kali ni xde nk cter aper....just nk share about my follower & blog i've follow...
yer....aku sedar aku bukan blogger yang follower beribu riban cam Hanis Zalikha/Fatin Liyana/Abg Ben..
tp x salahkn nk menghargai follower & share blog yg aku follow...

jom terjah dorg : 

my 1st follower is 

CIK FAFAZ 
http://sukasukifafazlife.blogspot.com/
tp malangnyer beliau telah mem-private-kan blognyer & nk men-delete blognyer...
sape2 leh pujok beliau aku blanjer Mekdi...

my 99 follower

klasmate merangkap blogger UTHM


my 100 follower

blogger yg mkin pemes & 1st gath aku dgn Cik YUYU...


my 111 follower

blogger UTHM yg sempoi...


my 123 follower

*saya jarang2 ke blog awk..minx maap yer....

TERIMA KASIH X TERHINGGA KEPADA SEMUA FOLLOWER BLOG
KAIZEN

*tlg tinggalkan link blog anda diruang komen sekiranya saya masih belom bertandang ke blog anda...

ok jom terjah blog yang aku dah follow...

beliau dah 2x me-review/pomot blog aku nih....



aku jdi follower yg ke-1700 tok blog nih
seorg yg kreatif..ingat nk upah kak maera watkn header/template tok blog aku....

*lepas nih kak maera leh wat review tok sy x??huhuhu..guro jer...

aku jadi follower ke 444 tok blog nih & dpt review khas dr tuan punyer blog....
aku nk ngorat beliau sebenarnyer tp dah ade buah ati pulak....huhuhu
*juga seorg yg pndi meng-edit so aku nk minx beliau buatkn header/template tok blog aku...
**beliau tgh menjalankn contest n hadiahnyer free HEADER..jom join...


blog ni pon aku jdi polower ke 444...
tuan punyer blog janji nk me-review blog aku....

*kalo jdi follower ke 555 mmg semart....
kamen rider Faiz!! henshin!!!

tuan punyer blog sgt2 sempoi...
juga pernah me-review blog aku yg x seberape nih...


aku selalu terjah blog nih...
ade 1-2 segmen dah aku join kt blog Bro nih...
byk menganjurkn segmen yg menarik+membuatkn kite berfikir/berkongsi ilmu
salah 1 port aku untuk Blog-Jog...

aku jadi follower ke 1600 beliau...
*tgh tggu beliau me-review blog aku ni....
**selalu giler2 dgn beliau kat twitter selain Bro, Taufiq Helios & Tiafazunia


*selalu giler2 dgn beliau kt twitter


*akak blogger yg sgt2 sempoi..
**fb beliau dah deactivate so kt blog beliau la aku slalu kaco....
*sgt2 berahsia...suke mkn+kucing
** nnt sy bg kucing ye kak??



*ok setakat nih jer la dulu...
*minx maap kalo aku x sebot blog korg...jgn tacinx2..
*nak aku reviewkn blog korg?? tgglkn link korg kt komen ok??

24 da sign...anda???:

Bro Framestone said...

eh. terselit pulak blog bro ek.. terima kasih ek

kaizen said...

sy yg ptot berterima kasih kt bro...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

seyes no 1700? hihihi~ alaa..tp nape nmpk kaki je header blog maera..aaa..majuk =P

taufiq helios said...

OMG! ada gak ek..tengs bro :)

kaizen said...

Khumaera : siyes la kak....*cpt pomot blog sy pulak..huhuhu =P..saje jer xnk bg nmpk muke akak...t org ngorat akak lg....huhuhu

mera zati M.z said...

hebat :)

kaizen said...

mera : xde ape yg hebat pon...

Fatra said...

Wah..Kaizen da makin femes...
xlame lagi ade Vlog plak la kan...

kaizen said...

fatra : x baik menabur fitnah....

eis said...

aku knl itu farzana farzanto a.k.a blur..
hahha

Halusinasi said...

hoho...akan buat review blog awk...jgn risau^^

kaizen said...

eis : awk slalu jmpe x?? sy nk ngorat adik de laa..huhuhu

halusinasi : cpt!!!

AyinAyob said...

eh eh. terselit plak my blog. thenax sangat sangat. sudi listkan!

hehehe. tapi tengok bawah bawah sume otai otai lah.
ouh thanx sangat out!!!

semoge cepat sehat oukeyh!

YANA YONET said...

wahh ramai orang femes ^^

kaizen said...

Ayin Ayob : awk pon...sesame..doa je la...mggu lepas kena smpi x bgun...mbr siap offer nk anta hspital...

kaizen said...

yana yonet : awk pon pemes gak....

Eija Hassan said...

HAHA.thanx kaizen (;

Qaseh dalia adelia said...

sume hebat2

kaizen said...

qaseh : awk pon hebat jugak...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

mereka semua terbaik..dtg dr blog maera n folo kamu dik ;)

eppy blogging ya..

shahsyaz said...

owh.. inlah die kaizen yg di reviewkan oleh ayin ayob..

kaizen said...

shahsyaz : ye saya?? ade ape2 yg sy boleh bntu??

Aini Adam said...

haha..xpe..ambe pon jarang mai cni..tengok..da sbulan lebih..baru tau ade terselit blog ambe kt cni

kaizen said...

aini adam : huhuhu...xper...ape pon tq sudi folo yer...

Pages

NuffX