Thursday, March 24, 2011

Media mmg cmni ker??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

entry ini nak share pasal Anime VS Hentai
sebab apa??
sbb nih :
KLIK sini..
memang ter-SENTAP aku bace nih....
mula la org pandang serong kepada peminat-peminat anime macam aku...
jom kita tengok definisi ANIME & HENTAI

dah bace??
bagus...kepada peminat anime macam aku tak payah bace pon dah tahu...
kenapa sekarang baru timbul isu ni??
kenapa game macam The Sims x pulak dirampas??
seakan-akan media ingin memburuk-burukkan ANIME...
reporter yang tulis artikel tersebut x buat kajian dulu ke??
apa maksud ANIME dan apa maksud HENTAI??

bagi peminat anime sememangnya isu ini akan membuatkan mereka berasa marah...
perkara seperti ini tidak sepatutnya berlaku....
sesungguhnya kami peminat-peminat ANIME sangat kecewa....

memandangkan isu kali ini sememangnya sensasi+hot
aku bukak 1 lagi segmen

Syarat-syarat :
1. letak tajuk segmen : Media mmg cmni ker??
2. copy Gambar kat atas tu...
3. creditkan kepada Fahmi Hud & entry ni
4. beri pendapat korg tentang isu ini ataupun kesalahan media yg seakan-akan isu ini..
5. letak link entry yg dah siap ke ruang komen

*credit to Fahmi Hud
*harap semua boleh bagi idea....

7 da sign...anda???:

Halusinasi said...

geram + benci...dh join!

http://halusinasi90.blogspot.com/2011/03/media-memang-macam-ni-ke.html

Bro Framestone said...

hentai xbest

kaizen said...

BroFramestone : x elok pon....

watashi wa......... said...

ceh, ade plak bt game cm 2...
ah, sudah la..moh tgk anime.. take 5 jp..haha

kaizen said...

TGH DONLOD NARUTO NEW EPISODE...

fienaz said...

ish...tak patot...akan join...

kaizen said...

tq fienaz...waiting 4 ur link...

Pages

NuffX