Wednesday, May 11, 2011

DULU & Sekarang -- Blog, Ber-blog & Blogger

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

hari demi hari makin ramai yang memeriahkan dunia blog... SELAMAT DATANG kepada semua newbie2 macam aku dan aku harap korg semua ada sesuatu untuk dikongsikan selain enjoy ber-blog...

dunia blog dah x macam dulu...

kalau dulu harap orang datang blog dengan blog-Jog
sekarang nih ping jer kat mane2 group blogger kat FB....

kalau dulu x kenal blogger2 otai@femes
sekarang nih sumer da kenal kot.....

kalau dulu ber-blog sebab suka2...
sekarang blog dah mula berisi....main dgn SEO la katekan...

kalau dulu x banyak haters...
sekarang nih banyak giler kot haters....

kalau dulu x kejar traffic sgt....
sekarang aku pon kejar traffic gak...hehehe....

setakat nih je dulu...aku kekeringan idea wat mase ni sebab tu aku asek amek isu2 kat paper online n kupas sikit2 jer....ape pon aku enjoy ber-blog sebab aku boleh bace pengalaman korg semua....

SELAMAT BER-BLOGGING
sumber : google
*setiap blogger yang berjaya pasti ada rahsia disebalik kejayaan mereka
*anda sayangkan Malaysia?? undian anda amat berharga di SINI

16 da sign...anda???:

Farhan Zulhusmi said...

kalau dulu tak banyak idea...sekarang idea seperti melimpah ke ladang gandum..kan???hehehe
god luck..keep it up....

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

keh3..skang dah ramai blogger..makin berkembang...so kena pandai bawak diri..

Hanim Mahali said...

Teruskan berblog.... Ganbate!!! Jangan putus asa... ^_^

hafiz hafizol said...

Haha.. x taw dulu cane.. Haha.. sebb baru lagi nie.. newbie lagi nie hahaha

cik ayin said...

yeahh..keep blogging :)

kaizen said...

Farhan : Insya-Allah...tq 4 the support..

Iqbal : btol tuh..kne pandi bwak diri...

Hanim : Insya-Allah...

Hafiz : ye ke newbie nih....hehehe

Cik Ayin : will be ok??

Rtp Farra Arisha said...

:)) so, what're u waiting for? keep blogging ok!

nelly said...

kenyataan ~
hehehe

follow ..
=)

Ain Zulaikha said...

keep it up :)

Faten Rosli said...

selamat berblog.. :)

kaizen said...

farra Arisha : i will...

nelly : thanx sudi follow...

Ain Zulaikha : insya-Allah

Faten Rosli : awak pon..selamat ber-blog...

Qish Hazrul said...

Selamat blogging Encik Kaizen.. hihi.
jika anda seorang Blogger yang setia, buat jangan tak buat.. anda ditag http://bungaespadrilla.blogspot.com/2011/05/opocot-budak-qish-kena-tag-duhh.html .. ;PP

a.samad jaafar said...

aku berblog saja suka2 sambil menambah kenalan bro.. aku tak letak sebarang iklan kat blog aku..itu antara bukti...aku follow sini bukti aku mmg suka berkawan..

Simpleblanklife said...

BLOG? mencapap je tuh....kata orang...HAHA

Mawar Berduri said...

dulu aku berblog saja nak cari follower, sekarang aku berblog untuk cari ilmu...

iniialahaku said...

hoh...makin hebat ni..truskan usha...

Pages

NuffX