Tuesday, May 10, 2011

Terima Kasih Kerajaan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

baru jer kelmarin aku tulis entry pasal kenaikkan rege(harga) minyak....
tadi waktu aku nak ping blog aku kat group2 kat FB tuh nampak pulak pasal


pergh....lepas nih student2 IPT semua pakat makan meggi, sardin & telur ayam je la tiap2 hari...
roti komfom akan naik harga...
dan selepas ni agak2 ape pulak yang menyusul untuk naik harga??
teh tarik?? milo ais??  nes ais??
dan kemungkinan kuih akan jadi 50sen seketul...xde lagi 3 seringgit...
peniaga2 di pasar malam atau di bahu2 jalan yang jual air pulak mungkin jual air 
dengan harga rm1.50 secawan/seplastik

sumber google
harap2 la Jus Ginah depan Tmn Kelisa tuh x naikkan rege air...

5 da sign...anda???:

Simpleblanklife said...

student pun terasa dengan kenaikan harga2 di kedai makan dan warung kopi.
Ah, nak elak budak melepakla tuh...haha

Halusinasi said...

kenapalah mesti gula jugak yg naik harga? hari tu dhlah minyak...

kaizen said...

simpleblanklife : agak2 laa...

halusinasi : maybe sbb minyak tu hasilkn gula kot....

aQim said...

bila gula dah mst brg mkn laen naek jgk. konfem ny.

kaizen said...

aQim : taw pon ko...

Pages

NuffX