Saturday, May 28, 2011

Review : Nikita

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Nikita merupakan ejen bagi sebuah badan rahsia yang digelar Division. Namun, Nikita memberontak menentang Division apabila kekasihnya dibunuh kerana peraturan bagi ejen Division ialah TIDAK boleh bercinta. Kini Nikita menentang Division dengan bantuan Alex, gadis yang seluruh ahli keluarganya dibunuh oleh Division. Orang yang pernah melatih Nikita, Micheal kini memburunya. drama yang penuh aksi & kejutan demi kejutan akan berlaku.


pelakon : 
Maggie Q as Nikita
Lyndsy Fonsesca as Alex@Alexandra Udinov
Shane West as Micheal

* aku ade season 1 complete tapi subtitle xde laa...gambar cun...berminat boleh contact aku kat FB

**Pastikan korg sentiasa up-to-date gunakan ni

8 da sign...anda???:

syAzAnA said...

xde kat tv keh?

kaizen said...

TV xde kot takat nih...

liyana izzati said...

laaa, mati-mati aku ingat cite idon kat tv9 tuh. haha. terok bebenor citenya.

kaizen said...

sori la cik liyana sy x layan indon sgt..kalo tgk pon sebab terpakse sebab mak or adik yg tgk...

masterzul said...

aku ingatkan cte jepun gak.. hahahahaa

kaizen said...

name jer cam jepon..story US...citer jepon bg ko jer review....

Gen Fujita said...

Nikita asalnya nama lelaki kat Russia. Kat negara selain Russia je Nikita orang guna untuk nama pompuan. He he...

kaizen said...

Gen Fujita : tq 4 the info...

Pages

NuffX