Sunday, May 22, 2011

Senarai Blogger yang boleh pergi jauh....[Part 1]

entry kali ni aku akan review beberape blog pilihan aku...
blog2 yang aku pilih ni adalah berdasarkan pandangan aku sahaja...
blog2 ini aku lihat mampu pergi jauh dalam dunia blog...
tapi jangan terkejut kalo dorg nih kurang menonjol kat group2 or x pergi langsung gath2 yg diadakan...
pe-nomboran tidak bermakna aku memberikan rank pada mereka...

salah seorang blogger UTHM. Nampak button LIKE kat bawah tu?? beliau yang tlg ajarkan kat aku...sangat mahir dalam bab coding2 nih..budak IT la katekan...---> kalo x salah laa....

juga salah seorang blogger UTHM, aku kenal beliau lepas dari Talk BroFramestone kat UTHM. Blog beliau membicarakan betapa KRONIKNYA DUNIA kita pada hari ini...selain sindiran2 terlampau penulisan2 beliau turut mengajak kita berfikir...

blog ni aku jumpe time blog-Jog... 2nd blog yang membicarakan segala maklumat tentang Jepun...tgk jer header blog nih... J-pop, Manga, J-drama, anime 

sampai sini dulu review blog dari aku....
Insya-Allah aku akan review lagi blog2 korg yg hebat2 tu....
yang x di-review x bermakna blog korg x hebat k??
p/s : sape2 rase nak blog di-review leh tgglkan komen kat bawah....

16 da sign...anda???:

iniialahaku said...

suma blog ni aku xpenah g...nk kna try ni

Syazwani Mazlan said...

wahhh..blog awk pun hebat juga.. :)

Ain Zulaikha said...

setuju pasal blog amalina jo tu.. dia boleh pergi jauh..

Mawar Berduri said...

hehe.. blog mawar macamna pula?

Qaseh dalia adelia said...

caye xde ke hihi

saya_arief said...

hebat2 semua ni.
:D

masterzul said...

blog mane yg 1st membicarakan pasal jepun...

kaizen said...

iniialahaku : terjah dorg cepat....

Syazwani Mazlan : tq..xde la hebat pon...

Ain Zulaikha & saya Arief : ape lg...sila folo molo beliau2 kat atas nih

Mawar Berduri : blog awak dah mmg hebat n matop....

Qaseh : blog awak da beribu riban tu tanda blog awak da mantop...

Zul : blog ko laa...xtaw la kalo ade lg b4 ko kn...hehehe

Simpleblanklife said...

HAHAHA terima kasih bro walau benak hatiku mengatakan GILA untuk ayat pergi jauh tuh...HAHA :D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

budingyun punye header cun gilos!!

kaizen said...

SimpleBlankLife : malu2 plak..hehehe

Kak Maera : jgn lupe follow...

cik azeya said...

blog saye ade potensi tak nak pergi jauh?

blog cikai je. hehe.

cik azeya said...

thanks sebab selalu komen blog. dah follow kamu.

:)

kaizen said...

cik azeya : xde ape la...komen blog awk sebab entry2 tu best...kalo x komen tu mungkin x best or xde mood nk komen time tuh....

Simpleblanklife said...

Beliau memang suka mengomen.. Buat orang sangat senang dengan si kaizen...boleh dapat teh ais percumalah senang cakap! HAHA

Amalina Jo said...

gua jmpa entry ni tadi masa google nama sndiri haha btw thanks :)

Pages

NuffX