Friday, April 08, 2011

Talk dr BroFramestone

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

ok just short entry...
entry kali ni xde nak hot2 cam semalam ok??
arini entry sejuk2 basi jer...bkn suam2 kuku dah...
yela..blogger2 UTHM lain dah hapdet mende nih berjam2 lamenyer...padehal baru kelmarin
abes jer talk dr Bro sumer rembat nasik yg disediakn then balik bilik on lappy n hapdet.....
pergh....laju sungguh dorg bertindak...
yela..bak kate Melz blogger nih akan sebar2 kan berita yg x diketahui media lg...
so blogger2 UTHM mmg pantas bertindak dlm menghapdet blog masing2....
tp kenape lak aku xleh hapdet mase dorg hapdet???
haaa..itu yang kite nak tahu.....

waktu blogger2 UTHM meng-hapdet blog memasing aku lak sebok melayan gelak guling2 smbil menangis bagai.....
mane tak nyer..mate aku terbeliak tgk traffic blog aku mencacak tetibe....
pasal ape?? haa....yang tu korg kena la klik ----> SINI
dalam entry ade link ke entry lg....sila bace dgn hati yang tenang...akal yang waras+matang ok...

ok cukup2....berbalik pada talk dr BroFramestone
talk Melz n Bro mmg sempoi...
serius dorg nih berpengalaman gler dlm bidang blog nih...
aku ade rakam talk tu gune hp lame aku..
so aku akn huraikan setiap isi2 yang dorg bagi tu dengan baik + aku akan bagi pendapat aku....
so xde la same jer isi2 aku dgn blogger2 UTHM kn??
huhuhu..jgn marah yer korg....

so dari tadi aku dok type2 jer meh layan 4-5 pic mase talk tu....
xleh letak banyk2 nnt ade org sound..huhuhu

mel bagi talk

hp lame aku berkidmat lagi wehh....

BroFramestone focus mase Mel bagi talk

giliran Bro bagi talk

rakan2 blogger dari kiri Salem, Iqbal Hakimi, Bro n OnlyZul


ni pulak List blogger2 yang dah hapdet mende nih :


sampai sini dulu ok??
next entry aku rase akan kembali howttt......

*also credit to blogger merangkap photog ktorg aritu... Khairul Azkar


11 da sign...anda???:

zulhilmi said...

tak berapa short jugak entry ko ni. hahaha

salemaziz said...

gambar ko awat xletak. ces..haha

kaizen said...

zulhilmi : tu la psal....wahahahah

salem : kn dah ckp...nt ade org marah......wahahahah...kite bako..kite bako.....

fyna said...

waaaaa...jelesnye ngn korang...

kaizen said...

fyna xde ape yg perlu dijeleskn...

Nurulbadiah Lai said...

entry ini agak panjang jugak hahha

kaizen said...

erk!? gosok2 mate.... wahh!!!!! kak nurul badiah dtg jenguk blog sy!!!!!
tq kak...

hehehe..tah mcm mane ter-panjang lak entry nih...huhuhu..jgn mara....

Bro Framestone said...

Nurul datang sebab ade nama bro kot he..23x

eh panjang siot huhu...

kaizen said...

bro : tu la psal....mcm mane leh terpanjang tu sy masih memikirkn lagi...

HazHand said...

wah!! hahha,nape kat U aku xde wat camni...
eh, U ke? bukn poli..hahah

kaizen said...

hanz : aah kn..U ke poli ek?? wahahaha

Pages

NuffX