Thursday, April 14, 2011

Cik Anon juga PENTING tahu??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

entry kali ni berkisar pasal cik Anon@stalker dan yang sama gelaran dengannye...
korg taw x yang Cik Anon nih memainkan peranan penting dlm ber-blogging??
kebiasaannye Cik Anon ni komen mmg pedas2 belake...
jarang la Cik Anon nak bagi komen2 yang membina...

TAPI!! dari komen2 Cik Anon ni la kita kena sedar :

1. Blog@penulisan kita x semua org suka

mungkin ape yg Cik Anon kutuk@kate tu btol....mungkin penulisan kita x best bg golongan2 tertentu(terutama Cik Anon)..mungkin juga bahasa2 kita kurang sesuai dengan entry...seperti penggunaan bahasa licin kesat

2. peringatan kepada kita

mungkin kita ade membuat silap x kire la kat luar(mase gath) or dalam vlog..Contohnye : Cik Anon rase blogger2 yg buat vlog tu meng-gedik depan camera so dorg x puas ati@rase x selesa so Cik Anon suarekan kat blog korg ...so kita amek pengajaran supaya lepas ni jgn la nak meng-gedik depan camera...even kita ni dah femes or otai tahap dewa sekali pon kita tetap x lari dari melakukan kesalahan so learn from mistake ok?? no body perfect!!

3. traffic

kalo korg x hapdet sehari pon dorg dah x senang duduk tahu?? yela...dorg da xde sape nak di-fire or da kering idea nak stalk blog mane lg...bagi Cik Anon melawat blog korg adalah wajib..x lengkap rasenyer hari dorg kalo dorg x tgk blog korg....so dorg nih penyumbang traffic tetap kat blog korg....n bile Cik Anon ni kutuk2 korg komfom blogger2 yg dtg bace akan menyebar2kn berita yang anda di-serang@kutuk oleh Cik Anon so dgn sendirinye traffic korg akan mencacak2....
*just approve jer segala komen yg korg terima dari Cik Anon..tu menunjukkan korg jujur+berani

Cik Anon = V for Vendetta??

sampi sini jer dulu...
sape2 ade idea kebaikan cik Anon ni boleh bg kt ruang komen..

*Bro dah buat wish list besday..korg dah??---> klik SINI
*sape2 nak RM 1000 dari  Maybank??---> klik SINI

25 da sign...anda???:

Muhammad Zulhusmi said...

aku xyah approve pun, terus je keluar komen.. kiranya aku lagi jujur + berani eh.. hehehe

anyway, i like anon actually.. wohoho.. rasa urban

kaizen said...

Zulhusmi : anda sememangnye urban seperti the cat...wahahahha

faizlaster said...

cik anon tu mende apekah??

Halusinasi said...

saya sayang cik anon sgt2, sebab kadangkala suara hati mereka lebih jujur dan tidak hipokrit...^^

Mutiara Bernilai said...

kamu slalu jd cik anon ke kaizen?

eheh..

kaizen said...

faizlaster : anonymous tu laa...

faizlaster said...

x penah komen kat bloga ku pom..haha

faizlaster said...

x penah komen kat bloga ku pom..haha

faizlaster said...

x penah komen kat bloga ku pom..haha

Simpleblanklife said...

anon? hahaha lantak ah sapa pun. itu kan warna warni dunia blog? kena kutuk? ketawa aja...kah3...

kaizen said...

Halusinasi : sy pon suke..

Mutiara Bernilai : sy blom pernah jadi anon...

Simpleblanklife : btol3...*gaye upin n ipin

Anonymous said...

jangan cuba jadi talam dua muka.jangan hanya pandai berkata-kata.jika kau berani jangan jadikan diri kau sbg anon bila komen org.kenapa?takut???jangan ingat kau tu malaikat yg tak pernah melakukan kesilapan.kalau kau cakap anon tu pntg, tak pe kan aku jdi anon.sbb kau akan publish gak.kau dengar sini wahai kaizen, ape yang kau cuba sampai kan sekarang ni?cuba nak jadi kan satu kontrovesi ape semua?pandai-pandai kau la..dosa kau.bukan dosa aku kan talam dua muka?cakap dekat blog laen.bila jadi anon komen org..bukan maen lagi.hhahaha..kelakar doe org mcm kau ni......mesti kau org yg kurang kasih sayang kan?sebb tu kau jadi mcm ni....renung-renung kan ok?

farzana ariffin said...

aku tak pernah komen org jadi anon. haha.

Halusinasi said...

Udah...cik Anon mnyerang sini...Maaf ye Anon, anda telah slah faham sebenarnya...Kaizen tak pernah nak pun mnyamar sebagai Anon kalau nk komen kat blog orang lain. Masih menggunakan identiti "kaizen" itu sendiri.

kaizen said...

farzana : same la kite...sy x penah pon jadi anon...

kaizen said...

Halusinasi thanx sbb tlg bgtaw Cik Anon...

budingyun said...

dari gaya bahasa cik anon yang komen di atas aku dah dapat bayangkan macam mana peribadinya.. :p

cik azeya said...

tak ada cik anon pun sudi komen blog saye. nmpk sgt tade secret admire kan. haha.

kaizen said...

cik azeya : ade tuh..dorg just x menonjolkn diri dorg jer...

Anonymous said...

halusinasi apo bonda ntoh name ko tu den pun tak roti nak gne nye.ok mcm ni la sng.ko tuhan ke taw kaizen ni x pernah jd anon?menipu sgt klu ni pun ko taw.memang x masuk akal la.nak backup pun bgi la unsur yg betulhahaha.jgn jd bengap sgt.kalau bengap pun smpan dekat uma.jgn tunjuk.=)

kaizen ni depan je baik.drama itu ini.blkg ko, cam ......tetttttttttt.x cye?.ko mna nk cye.ko kan taw segala-gala.

Halusinasi said...

Hoho...yek?

Pertama, terima kasih sebab aku macam tu. Alhamdulillah sgt2. Amin~

Kedua, macam la ko tu tuhan pandai nak judge orang lain. Ko ingat ko tu pandai sangat ke? bongap jugak sebab tak gunakan nama sebenar, sampaikan nama aku pun ko tak reti nak sebut. kelako sungguh..

Ketiga, ko ada ke bukti nak tunjukkan yg kaizen ni pnh menyamar sbg anon kalau nk komen blog org lain..lain kali cakap tu, pikir masuk akal sikit...ko tu berjuta-juta lagi bongap la. Itulah cik anon yang hanya pandai berkata-kata. Cakap tak serupa bikin...BOOOOOOOO

Muhammad Zulhusmi said...

Anon
Pegomen Cik anon juga penting tahu
Mhs-kaizen.blogspot.com

PERMOHONAN KOMEN DI BLOG MUHAIMIN

Merujuk perkara di atas, saya, Muhammad Zulhusmi bin Dol Baharin memohon saudara/saudari anon untuk tampil mengomen apa-apa post di blog saya, Muhaimin.

Hal ini sedemikian, blog Muhaimin masih tidak dikutuk oleh mana-mana anon dan penulis (saya) ingin sekali menerima komen-komen bernas anon seperti saudara/saudari anon.

Makanya, amat berbesarlah hati dan jantung saya sekiranya saudara/saudari anon sudi mengomen di blog Muhaimin.

Saya sudahi ucapan terima kasih dan berharap saudara/saudari anon mempertimbangkan permohonan saya.

Yang beridentiti,
Muhammad Zulhusmi bin Dol Baharin

salemaziz said...

cik anon ysng atas ni mezti butthurt bigtime!!..lol:3

...:i'm ezza haniza:.... said...

thankssss :) cik anon yang sakit jiwa tuh..heee

mr_right said...

wahh. ade komen dari anon><

nice one !

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/isu-cik-anon-lagi.html

Pages

NuffX