Tuesday, April 19, 2011

Tarikan Mahasiswa/i??

Assalamulaikum & Salam Sejahtera

terkejut aku bace paper on-line pagi ni...


pergh....sebuah pusat hiburan cuba menarik pengunjung dari golongan mahasiswa dengan menganjurkan 

"parti pakaian seragam kolej"

persoalannya di sini...adakah mereka hanya menumpukan pada MAHASISWA sahaja??
fikir balik...
dari mana pusat hiburan tu nak mendapatkan pekerja PEREMPUAN yang sesuai untuk memakai 
PAKAIAN SERAGAM kolej?? mustahil la mereka nak bagi GRO yang tua2 tu untuk pakai 
PAKAIAN SERAGAM kan?? mesti la dorg carik yg muda2 n yg penting muke tu kena la remaja kan??
jalan paling mudah adalah dengan membuka peluang kepada MAHASISWI yang belajar berhampiran untuk berkerja dengan mereka??

jadi godaan bukan sahaja pada MAHASISWA tetapi juga pada MAHASISWI!!!
jika MAHASISWA digoda dengan GADIS-GADIS SEKSI..
MAHASISWI pula digoda dengan lambakkan duit dari 
pusat hiburan tersebut & lelaki hidung belang....

dengan keruntuhan akhlak remaja semakin menjadi2 skrg ni...
aku rase x mustahil lg 9 bulan keluar front page tajuk :
"MAHASISWI XXXXX lahirkan anak luar nikah"
MAHASISWI itu..MAHASISWI ini...
lepas tu MAHASISWA ini..MAHASISWA itu...
kepada mahasiswa/i di luar sana fikir2 kan lah...

aku x pernah g clubbing2 nih tapi aku seorang lelaki normal yang mempunyai 9 akal &  1 nafsu....

*jom undi Malaysia sebagai Hub Facebook!! --> SINI & SINI
*nak menang hadiah menarik??--> SINI

9 da sign...anda???:

fuuyooh said...

cilake tul dia orang ni..

fuuyooh said...

cilake tul dia orang ni..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

oh mangkuk hayun sape yg buat pesta tu aku lepuk kang..huhu~

kaizen said...

fuuyooh : kita nak salahkan sape ek??

Khumaera : tah laa...siap pasang banner tuh....

Simpleblanklife said...

haha memang kalau kau pergi club, bersepah umur cam aku...tapi nasihatku jgn pergi, bau masam dan sangat bising. tempat camtuh memang cam harem. coke sejug, 24 ringgit. ada bran? hahahaha JANGANLAH

kaizen said...

mak aih!!! bek aku layan movie dpn lptop lg bgus laa...

*kalo dorg cmpur coke dgn vodka?? ape kes??

Simpleblanklife said...

hahaha memang dorang ada campur cket arak pun. err...tak adalah cket mana. dorang campur arak kuat suku cawan. tapi............ memang tingtong gak la...hahahaha bodoh je g club tuh. better main PES kat blik..:D

Jue_ilias said...

mcm ni pom ade ke.

kaizen said...

jue : ade laa...

Pages

NuffX