Wednesday, April 27, 2011

To My Dear Follower...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

firstly aku nak minta maaf sangat2 kat korg semua yang sudi follow & baca blog aku yg x seberapa ni...
dalam seminggu dua ni kemungkinan aku akan jarang update blog sebab exam dan beberapa perkara yang
menghalang aku untuk ber-blogging...

entry kali ni dah lame dalam draft just x publish...
meet my 200th & 222th follower

200th


info : 
blog yg mempunyai info2 menarik

222th


info :
aku rase ni salah sorg blogger femes kt SB...

TERIMA KASIH BUAT SEMUA YANG SUDI FOLLOW BLOG YANG X SEBERAPA NI...
INSYA-ALLAH AKU AKAN REVIEW LAGI BLOG2 KORG SEMUA...
tapi............ ade sesetengah dari kita x perasan yang link ke blog sendiri tak ditunjukkan kat profile blogger...
so untuk itu aku rase baik korg tgk ---> SINI camne nak pastikan link blog sendiri keluar kat profile blogger

7 da sign...anda???:

Intan Safira said...

salam.. study leklok :)

kaizen said...

insya-Allah....

Halusinasi said...

lorh...Tetaufiq memang femes kat SB pun...anyway, gudluck 4 ur exam ye^^

Nurul Afifah said...

nak bg apa ek kat mak aku.. =='

kau ditag disini..
hihi..tengs follow ek.! ada problem sikit la..xtaw kenapa xbleh nak follow blog org lain..

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/05/first-giveaway-dari-nana-penang-mali.html

kaizen said...

tq halusinasi

afifah : try on9 gne browser lain...

tetaufiq said...

salam, thnx kaizen review blog teman ni, rajin eh ko :), thnx again

kaizen said...

tetaufiq : xde hal la..skang ni mlas nk up-date sbb exam n beberape hal personal...

Pages

NuffX