Friday, April 01, 2011

Ape kes nih!!?? bila April.....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Bila April
hati mula berkata...

lagu Fazley suatu ketika dulu....
apsal aku teringat plak lagu nih kn??
haih...bukan ape...
kita skang dah pun masuk bulan April...
aku bukan nak citer pasal April Fool or bagi idea2 untuk korg pedajal member2 korg...
INGAT!!! HARAM BAGI KITA SEBAGAI UMAT ISLAM HARAM MENYAMBUT APRIL FOOL!!!

klik--> sini

back to the real point...
tetibe member2 aku nak balik kampung...
minggu ni jer ramai yg nak balik kampung...
smpi blogger2 pon balik kampung...ape cer??
kebetulan la pulak arini 1/4/2011 sebab tu la aku teringat lagu tuh....
tetibe lak aku rase nak balik kampung jugak.....
tp mak x bagi.....

wuuu....(T_T)
sedey gler....

Bila April juga membawa 1001 maksud kepada semua student final year...
yang degree dengan PSM-VIVA nye...
yang diploma dengan Projek Diploma-Presentation nye...
*bagi student 1st & 2nd year prepare tok final exam lak...


*all the best 4 all my friends...

6 da sign...anda???:

PutRi_nAdiA said...

yes buda baek singah balek hahahaha... sabor je lah~

kaizen said...

alalo...comey budak nih....

taufiq helios said...

wow!! xley balik ea...meh balik bangi meh

kaizen said...

TH : mggu depan nk wat suprise kt mak aku kot..balik tetibe....

Halusinasi said...

hehe...jom karok lagu bila april...^^

kaizen said...

erk!? x reti nk karok lgu nih...td pon pkai search jer lirik...

Pages

NuffX