Wednesday, April 27, 2011

APE YANG PENTING???

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

kali nih aku nak share camne yang
bukan blogger pon boleh carik side income via internet
ade 2 company pengiklanan jer yang aku tahu setakat nih
dan aku sendiri dah cuba...

1. Churp2


dibawah naungan Nuffnang tetapi cara untuk mendapat duit adalah berbeza.
Jika Nuffnang bergantung pada traffic@CTR(Click through Ratio) tetapi Churp2 nih just perlu org klik 
pada iklan2 yang diberikan....
*Churp2 aku lg banyak dari Nuffnang kot....

2. Says.my

Says ni pon same dan yang paling penting lagi cepat!! sebab setiap kali orang klik jer iklan tu earning korg akan terus naik kat dashboard korg...
*Says nih mmg TERBAIK....

APE YANG KORG PERLU ADA...

1. Emel --> yelaa...kalo xde emel camne korg nak ade FB, Twitter dll kn?? selain tu korg jugak boleh emelkan link2 ke kawan2 korg kat YM, gtalk, MSN dll....
2. Facebook --> copy jer link2 yang diberi tu and post kat wall member2 or tag sesape saje...
3. Twitter --> mention la member2 korg yg follow...
4. Blog (Optional) --> kalau ade korg boleh selit2 kn iklan ni kat ujung2 blog korg...

MACAM MANA NAK JOIN??

1. Klik --> Churp2
2. Klik --> Says.my

UNTUK PERHATIAN!!!

1. Churp2 sedang menjalankan CONTEST@RACE yang menarik dan HADIAH2 yang disediakan adalah iPad 2, BlackBerry dll
2. Says.my pula buat LUCKY DRAW dan tinggal beberapa hari lg...tp korg semua masih ade PELUANG!! HADIAH2 yang disediakan seperti Canon 600D, iPhone 4, iPad 2, Macbook Pro dll

KALAU ADA INFO2 YANG SALAH HARAP TEGUR & DIMAAFKAN...
so... APE YANG PENTING.....USAHA!!!!

10 da sign...anda???:

GadisKechil said...

Yeah. says terbaek lah! :) nak promote says tak dapek lagi. huhu.

kaizen said...

go go says!!!

churp2 nyer racing join x??

Nurul Afifah said...

nak buat lah tapitapi cam takot lah lalala~~~

kaizen said...

buat jer...
Insya-Allah boleh dpt kalo rajin...

anisidayu said...

nk join tp nantilah dulu.hehe

kaizen said...

join sekarang....
klo x rugi....

Fiya Ahmad said...

alaa... nuffnang sy pon tak naik2 since dr blog lama.. uhuk3.. cedey.. hehehe

kaizen said...

try la churp2 n says tu cik fiya...

kiko kiki lala said...

eh eh. rupa rupa nya churp churp ni mcm nuffnang jugak ke? igt die mcm salah satu iklan nuffnang je.
tenkiu. great info. :DD

kaizen said...

kiko kiki lala : same2...jom la meriah2 kn lg...

Pages

NuffX