Wednesday, April 06, 2011

Adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ade yang terase ker??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

siyesly bangun pagi tadi siyesly aku gelak guling2....
bukan aku sorg....ade lg yg gelak skali ok....

aku nak tanya :

ADE LAGI YANG SAKIT HATI DENGAN AKU??

kalau ade silalah tego dengan berhemat...

ok2..aku taw ler aku ni newbie....
tp aku xde niat mencetuskan pergaduhan or nak buruk2 kn sesape....
mesti korg sumer nak taw amende la aku dok merepek2 nih....
sila bace entry ni ---> SINI 
bace smpi habes...smpi ke ruang komen tuh....
haaa.....korg rase nak tergelak x??
maybe x bagi korg....
tp bagi member2 blogger dr UTHM mcm OnlyZul, SalemAziz, Iqbal Hakimi & Zulhilmi
ktorg yg sememangnyer newbie2 nih siyes rase klaka....
dalam entry tu aku x mention pon sape2 yang x bagus....

kesahnyer macam ni.....
aku post link blog aku kt wall FB si gf..yela nak jugak aku si gf yang femes tu dtg terjah blog aku n komen 1-2 entry....mcm Yuyu, Taufiq Helios, BroFramestone, Kak Nisa Kay, Kak Maera singgah n komen2 sini....
tetibe si bf yang bace blog aku n terase....eh!? siyesly aku xde niat langsung nak tujukan benda tu kat korg....
siap buat entry & backlink ke entry aku balik...
mane x gumbira hati dpt free backlink....
siap mention baiiikkkkkkkkk punyer.........
aku rase x perlu aku mention blog tu....

DI SINI SAYA INGIN MEMOHON KEMAAFAN ANDAI ANDA BERDUA TERASA DENGAN PENULISAN SAYA

yang aku buat entry tu buat newbie2 yang suke sgt tiru style blogger2 lain....
xtaw pulak ade yang terase....tp bile aku terjah si bf punyer blog aku suke ayat dia...

klik untuk zoom secara melampau....
aku rase aku dah post pasal cara2 menasihat dulu...
nak tego tu biar la beradab...

yer..aku sedar aku ni newbie x macam ko yang femes....
yela...follower aku baru bape...x macam ko yg dah beratus2 dah nk masuk ribu2...
yela...aku newbie x layak nak tego otai cam ko.....

*aku baru lepas dgr talk dr BroFramestone...mmg TERBAIK!!!

32 da sign...anda???:

Halusinasi said...

tula pasal,nmpak sangat terasa tu. Kna fhm2, ni cuma pandangan seorang blogger...tak semua pndangan itu sama bg setiap blogger.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..chill je..masing2 ada pandangan =)

OnlyZul said...

haha...gelak je la...
kalau aku pon butthurt gak..syg awek punye psal..hehehehe

bro komen apa pasal benda nie?

kaizen said...

sape la sy ni kn..blogger picisan habes....

kaizen said...

onlyZul : bro pon penah kena jugak...cuma x bgtaw jer...

iqbal : 1 rumah aku dok gelak.....dorg swoh aku balas balik lg....

~Kirin Selama Perak~ said...

aku da tak larat da kena macam ni
abaikan ja.
:)

Biey said...

rasanya dalam berblog nie kita kena juga berhati-hati.. terlepas perahu boleh berundur. terlepas kata..buruk padahnya..

nway.. nak bagi compliment gak kat awak sebab sedia meminta maaf walaupun awak tak berniat buat begitu.. nice bro !!

sekadar pendapat.. saya pun newbie gak ..hihi..

latest entry !!
Rintihan hati si ANAK TIRI..

salemaziz said...

macam2..haha~~~ :D

Redbloodsnow said...

hehe...sabo je lah bro. adat jd blogger mmg gtue taw. aku lak buat bodo je benda camni. kkdg org ni, lain yg kta tulis...lain yg dorg pahami. pastu meroyan..cehhh :D

ehda said...

jap nk gelak jgk haha..okeh ckup huhu. biasa la 2...kdang2 slah pham or wt2 trlbey pham. sya xpmes n jrang org dtg blog sya so xpnah kna mcm nih huhu.

Anonymous said...

hahahahahaha..
aq yg bukan blogger ni pun terkejut..
rupenye 'sume bnde' kalau org yg part junior2 ni tgor kat senior,pastu senior bole mkn dlm melampau (walhal x mention pun mane2 pihak) tetiba kaizen da tunjuk 'ko' punye blog..kn sendiri da malu (mcm budak kecik,tau x?)..ramai follower..tapi masih x matang lagi..xyah nk berangan,ko da fail awal utk jadi seorang 'ayah'..senang cite,ko bukan blogger sebenar..dan ko x best pun~

aq xnk komen pasal blog 'si xmatang'
cume..kalau da femes(bak kate ko)<--siyes geli.. Jangan pandang hina/rendah kat junior..

"macam kau tak je nanti kan?okay kite tengok kau macam mane.."<--ayat ni memanglah...ermmmmm malas nk ckp~

aq chad
(pendapat si bukan blogger/si x mudah melatah apabila ditegur/si peng'reject' awal2 utk blog2 sombong bodoh<--[haa..kn da termaki..termakan dalam la tu..])

fienaz said...

hehe....macam-macam...sesi terjah menerjah nie..hehe...

kaizen said...

KSP : mmg abaikn pon..sy kn newbie

Biey : malas la nak pikir byk2...

Salem : meh join ak gelak guling2....

Redbloodsnow : wow!!! dtg terjah sini...tersedak jap...

Ehda : sy pon x femes laa....

kaizen said...

anon[chad] : ak bru nk kuar ayt tu tp ko da kuar kn..wahahaha....bloging & alam realiti ni kn lbey krg jer....kalo kt sini xleh nk terima pandangan org kt dunia realiti agak2 boleh ke?? pkikir2 kn laa

fienaz : sy x bersalah...

khaizarien said...

inilah sikap -ve dlm blogging..cuit sikit melatah...xfaham..ngan blogger pun masing2 nk jatuhkan same len...

ape2 pun yg kite wat pada dasarnye kene ikhlas....

keep up r good work bro! lantak pi la depa yang duk nk terase

kaizen said...

khaizarien : tq 4 ur support n tq sudi singgah blog sy yg x seberape nih....

Nasuha Salleh said...

masing2 lunturkan ego dan g bincang elok2 ye ;)

kaizen said...

kak Nasuha : sbb sy x ego la sy buat entry ni...

Bro Framestone said...

he...23x semua muda2 lagi.. hormon xstabil he..23x

Affan said...

haih, tak habis2 lagi ke kes blogger gaduh2 ni. Hehe.

Apa2 pun bagus lah ko dah jelaskan perkara sebenar :)

Zik said...

wah sempat jugak dengar talk bro framestone..

HaKim is MiKaH said...

hahaha...
cepat beno butthurtnya..
ntahapa2

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haha~ seyes ta paham!!!!
tetibe terase hati tu nape? pelik tul..ngeee....

kaizen said...

BroFramestone : yaa..emosi..

Zik : sempat jer....

Affan : kalau dia ego tggi komfom dia x minx maaf...ni pon da ade org len yg menangis n buat entry siap bg hadis bagai...

hakim : ak pon pelik....

kak maera : sy pon krg pasti laa...

tia said...

rilex sudah :)

kaizen said...

tia : kalau sy ade wat salah tego la yer....

GadisKechil said...

relex je okey. yang baik tu amek teladan. yang tak baik tu buang kesampah.

saye pnah kene lagi teruk dari ni. die siap publish kat blog die kutuk saye. kutuk ayah saye. cakap saye ni pelacur bukit bintang.

tapi mule memang terasa. lame lame tu saye sampah kan je. yang bagus saye ikut. yang tak saye campak ke laut.

awak kuat. i know. so nyahkan saje semua ni.

awak banyak lagi bende penting yang perlu awak pke. kesihatan awak yang awak kene jage.

all the best. anyway. sorry lame tak masuk. bz sangat sangat.

ni pun curi masuk sekejap :)

just be yourself and let people like you the way you really are okeyh.

and JAGE KESIHATAN! MOGA CEPAT SIHAT!! NANTI LEH DATING DATING :)

Simpleblanklife said...

hahahaha pada aku anggap je ini kelakar. rilekla. kalau rasa ko sakit ati sangat, mintak maaf kat dia, senyum. tapi tangan jela taip. tak payahla niat dalam hati ikhlas bagai. tak percayalah aku...hahaha guraw2...lantak je orang camtuh...terajang je..haha

Simpleblanklife said...

hahaha meh aku tambah lagi kat sini. KITA LELAKI kan. kacak ala - ala david beckham lak tuh. so, kita kena cool gaya orang kacaklah...senyum je, mintak maaf secara terbuka. perghh, gila nampak baik kan...itu baru kacak...hahaha ok, guraw. ( tapi ikhlas guraw nih )

taufiq helios said...

chill bro :)

aslann said...

aku pon newbie gak..

kaizen said...

TH : chill pon ade tahapkn??

Aslann : ko otai laaa...aku bru btol newbie...

Pages

NuffX