Thursday, April 21, 2011

Ade Udang Disebalik Maggi....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

korg bace x paper hari ini??
aku terlepas pandang tok bace paper on-line pagi2 td...
tapi baru jer lepas bace paper on-line dan salah satu berita utama


macam yang aku dah cakap pada 2 entry lepas --> SINI & SINI
sejarah menunjukkan segala campur tangan bukan dgn niat membantu sgt pun...
ape yang mereka inginkan adalah sumber kekayaan yang ada di negeri@negara tersebut
kalau dulu British menawarkan bantuan kepada Perak kerana bijih timah...
sekarang Perancis menawarkan bantuan kepada Libya kerana minyak....

pihak2 Barat hanya menangguk di air keruh
yang rugi kita...

*aku harap krisis di Libya boleh pulih dengan kadar segera tanpa campur tangan dr pihak lain lebih2 lagi pihak barat 

untuk pengguna@bakal pengguna BlackBerry ade plan terbaik tok korg --> klik SINI

8 da sign...anda???:

y u y u Z u l a i k h a said...

sedapp nyaaaaaaaa :(

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

takpe2 janji citer best kan

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

memang pon barat ni.bukan boleh caye

kaizen said...

Yuyu : nape sedih??

Ridzwan : cter best??

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN said...

sori2 salah komen.abaikan yang 1st tu

Halusinasi said...

aduyai, dulu Iraq kena serang kerana minyak...Afghanistan kerana titanium...sekali lagi Libya kerana minyak...

cuba kalau serang negara yang miskin macam kat Afrika tu...mahu ke?

kaizen said...

halusinasi : tahu xpe...

GadisKechil said...

amin~

Pages

NuffX