Monday, April 11, 2011

Mahkluk Berbulu & 'Skandal' Baru

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

kelmarin balik ke rumah kejap...
bila ade kt rumah segala benda yang berkaitan dengan on9 mmg akan terabai...
dari FB ke blog ke twitter dll...
kalo dok rumah mmg xkn ade privacy+segala masa x memihak pada aku...

sekarang aku nak perkenalkan makhluk berbulu2 yang baru kat rumah aku...
macam biase aku xleh la letak pic banyak2 sbb nnt ade yang x puas ati lak kn...

layan gambar kt bawah dulu....

Tuah dah besar

Cipok dengan anak2 [4 ekor tuh...]

another family Baby ngan anak2

Si Memeh anak Baby

Si Ciko anak Baby

untuk 'skandal' baru aku...
aku just boleh type namenye sahaja....
sbb aku x sempat nak amek pic beliau...
korg kena search kt gugel tok melihat beliau.....

Nama : Toyota EX Salon
No Siri : WHA XXXX
Warna Kulit : Hijau 
Besar Perot : 1.6 cc
Makanan : belum dapat dipastikan

Kak Nasuha & Kak Maera jgn jeles......huhuhuhu

*pic selebihnye akan di-hapdet kat FB aku...
*korg nak hadiah free x?? meh daftar SINI then klik SINI

14 da sign...anda???:

Khumaera Ismail said...

bak sini CIKO~!!! grrr...

Izamir Ridzwan said...

alolo comelnya kucing

Qaseh dalia adelia said...

kuceng2 ..muehehe omei

kaizen said...

kak Maera dah jeles...

IR : ade kucing x?? haplot la bg tgk skit...

Qaseh : minat kucing jugak??

Hana Abdul said...

dulu sy ada kucin cam ciko, kiut! nma dy awan, tapi da mati... uwwaaa

Ara Farahah said...

nak sekor... =)

mcm ni lah said...

ermmm saye suke kucing tapi tuan umah tak kasi bela kucing,.. sambil follow blog ni,.

kaizen said...

Hana Abdul : alalo..sian nyer...sy nyer kucin ade yg mati depan mate...

Ara : x boleh laa...mak x bg nyer...

mcm ni lah : tq sudi follow...boleh bg url blog?? nk g tgk2 jugak blog hang....

farhanieza said...

cumelgilaaaa kuceng2 ni semua... gerammmm...


hehehehe.... dtg sini balik.. sorry lmbt ye... ^__^ folo dah ni...

nnt kalau suka, dtg belog saye balik ehhhh...=p

Nasuha Salleh said...

jenis bulu panjang ke ni?
nak order 2 ketul yek..
keh2

kaizen said...

farhanieza : tq sudi follow...nnt tlg tego2 ok?? sy akn terjah blog awk nnt

kak Nasuha : kn rmh akak xleh bela...biar sy belakn kucing tok akak...

♥CiK duYung_Ca♥ said...

tidaakkkkkkkkkk!!!!!! (maaf, nie mmg penyakit sy bila nampak nyau comel,...hehe..sbb sgt suka nyau.)

geramnyer! nak sekor dua!

* im new follower.. :) jom singgah..

kaizen said...

Cik duYung : tq sudi follow...nak g terjah pas ni....

♥CiK duYung_Ca♥ said...

hehe..ok...jgn terjah jek..kalo sudi, follow sekali..keh3...( tak tau malu nie)

Pages

NuffX