Friday, April 01, 2011

Persediaan MASUM 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

esok bersamaan Sabtu, 2 April 2011
team pencak Silat UTHM akan ke UTM, Skudai untuk friendly game
sebagai salah 1 langkah untuk memantapkan lagi ape2 yang patut...
ini juga bertujuan bagi memberi pendedahan awal kepada ahli2 baru..
selain menguji sejauh mana kemampuan setiap anggota pasukan bagi menghadapi MASUM 2011

fokus

dengar arahan

perbetulkan langkah

ready

fire!! hambek ko...

dengar penilaian dari jurulatih

semoga semua berjalan dengan lancar...

*doakan keselamatan & kejayaan kami...

12 da sign...anda???:

dayangredzuan said...

yeee masuk untuk aku berdietttttttt+ nangis2

Halusinasi said...

awk belajar silat ke? wow!

kaizen said...

dayang : sila jalankn tanggungjawab anda dgn baik...

halusinasi : xde ape laa...bersukan jer...

trigyy said...

pesilat jgk... UTP... hihihi..

salemaziz said...

gudlak kaizen. wohaa!!!

kaizen said...

tq salem..

triggy salam knal...

.izzatul.hazwani. said...

good luck . !
men seni ek?

kaizen said...

izzatul hazwani : sy dah x main ats faktor2 kesihatan...yg main tu sumer pelapis2@new player sbb tu bawak dorg nk bagi rase feel tournement...

*masum 2011 kt upm 18 jun..dtg laa...

dalilakadir said...

gudluck untuk team kaizenn.kasiii wachaaa team lain. :)

kaizen said...

tq dalila...bkn team sy...team U...

.izzatul.hazwani. said...

o main kat masum jugak ke.? nwy . gudluck .

best bca entry silat kamu. watla byk2 entry sal silat ek .hehe

nwy sy team labuan . x kenal kot .sebab sy budak hingus lagi tapi na sambg silat kat u nnti.hahaha

kaizen said...

sy x main tok masum thun ni...
sy direhatkn ats faktor2 kesihatan...

*masum thun ni 18 jun di UPM, serdang

Pages

NuffX