Sunday, April 03, 2011

Alhamdulillah...sayang ko...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

baru2 ni serabut pasal printer aku...
mane x serabutnyer...printer penting bagi aku...
nak print segala report, note, slide dll...
lagi2 kalo projek group sendiri...
mmg printer aku akan memberikan khidmat secara percuma...tu la untung group dgn aku...
selain berkhidmat dengan aku printer ni jugak merupakan sumber pendapatan aku...
dari sem 2 lg printer ni berkhidmat dengan aku...
smpi la sekarang ni dah sem 6...setiap ujung sem aku boleh la support aku beli meggi ker...
yang paling best aku beli kasut Reebok Premier Verona 2 harga rm420...

amacam?? ngamcam kn??

separuh dari duit tu datang dari printer aku....
brand yang aku pakai ni pon dah byk keluar model baru...
mase sem 3 aku beli brand yang same tapi model baru untuk abah aku..
sem 5 lak aku beli brand yang same tu pon model lagi baru....2x lak tu...
setakat ni alhamdulillah jarang printer brand ni meragam sangat...

sebab aku pilih printer ni :

1. 2 in 1 - printer & scanner
2. ink refill yang senang nak handle
3. friendly user

meh tengok printer aku yang hebat tu



Brother DCP-145C
model paling baru dah x pakai cable untuk print...
pakai wireless pulak....
semoga kau boleh terus berkhidmat dengan cemerlang ok!?
TERIMA KASIH ATAS SEGALA JASA-JASAMU....

*nak beli keyboard wireless Logitech 

6 da sign...anda???:

Halusinasi said...

kalau wireless. perlu ada connection dgn internet ke?

Muhammad Zulhusmi said...

yeay... dah ok..! hahaha

Mutiara Bernilai said...

keyboard wireless tu..
ktinggalan btul Mutiara nih,,tak pnah tau ade keybod wireles, stakat ni just tau mouse wireless je..

nway nice blog..keep it up!

Cik Bidadari said...

pandainya cari income... tapi berbaloilahkan?

Cik Bidadari said...

akakpun ada terfikir nak beli satu yg blutooth ok ke?

kaizen said...

Halusinasi : xyah..just wireless lptop ke printer...

Zul : yer...

Mutiara Bernilai : tq 4 supporting...

Cik Bidadari : puas ati pkai duit sendiri...bluetooth?? x penah try lak...mmg jimat ruang sbb direct ke bluetooth lptop so x pkai receiver USB cam wireless mouse tp xtaw la dr kadar penggunaan bateri ok ke x...

Pages

NuffX