Saturday, May 21, 2011

Senarai Blogger ex-T.I.K.L@SMTKL

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

kalau dulu aku senaraikan blogger2 UTHM
kali ni aku akan senaraikan blogger2 TIKL@SMTKL yang se-batch dengan aku & yang aku kenal

1. Fadhli
member aku time form 4 & form 5, mengambil jurusan Awam semasa zaman sekolah dan sekarang telah tamat diploma di Politeknik Sabak Bernam dalam bidang architecture. Fakta menarik tentang beliau merupakan ahli kumpulan WAKAKA!! 
(Showdown 2010 beliau x dapat join WAKAKA sebab belajar lagi)

2. Zulhusmi
member sekuliah aku merangkap housemate aku di UTHM. Blog dia nih lebih kepada pandangan peribadi(sindiran melampau) mengenai isu2 semasa. Beliau turut menggunakan blog untuk berkongsi ilmu2 agama.
PERHATIAN : kepada sesiapa yang terase dgn kate2 beliau bukan salah ibu mengandung ok??

3. Imran Nyambek
member sekelas aku mase form 4. Perangai yang giler2..korg boleh tgk sendiri penulisan blog beliau yang kurang lucah.
PERHATIAN : blog 18SX & 18SG !!
kanak2 bawah umur 13 tahun diminta untuk mendapatkan bimbingan ibu bapa

4. Ezhan
member skola aku. aku tahu pasal blog beliau ni pon melalui Zulhusmi, beliau seorang yg kreatif.

5. Edora Deon
junior sekolah aku. Pernah berselisih tapi x pernah bertegur sape time skola dulu...aku pon perasan dia time kawad KRS jer...

6. Haqim
junior sebilik dengan aku...selalu jugak lepak2 ngan aku dulu..blog yang menarik...

sampai sini dulu...
andai ade lg blogger2 ex-T.I.K.L sila inform diruang komen supaya aku boleh up-date nanti...
p/s : klik jer kat nama2 dorg tu tok terjah blog dorg...
*sejauh mana selamatnya rumah anda?? jom tgk SINI

8 da sign...anda???:

Muhammad Zulhusmi said...

lol...
siap ada peringatan lagi tuh..
hik3x

tapi an, imran nyambek tuh, betul2 dia ke imran botak? kuriyes nih

kaizen said...

aku rase btol laa....

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

asal nama aku xde?..haha

kaizen said...

iqbal hakimi : adekah kite sesekolah?? wahahaha

Pinky Pixie said...

penah tngok 3 blog dari 6. hihi. wahh, best la ade kawan2 same minat. hehe

zeeck said...

cube tgk nie lak :DD
tetinggal disitu~

iniialahaku said...

oh patutla...kita bukan sesekolah...hahaha

aQim said...

omjayy..hhaaa.
blog ak dimarketkn. time kaseh seniyor...haha

btw nice blog kw wei..;p

Pages

NuffX