Friday, May 06, 2011

INI BUKAN KONTROVERSI !!!! DUNIA BLOGGER DILANDA VIRUS !!!!

Assalamualaikum &Salam Sejahtera

sejak akhir2 ni aku memerhatikan dunia blogger dilanda VIRUS!!!
virus ape?? jom tgk situasi kat bawah dulu...

Situasi 1 
Pengumuman Blogger A : Blog ni akan di-DELETE untuk selamanya
aku : eh!? kenapa?? baru jer follow...baru nak selongkar2 entry2 awak...
Blogger A : atas sebab2 peribadi
aku : haters?? Cik ANON??
Blogger A : salah satu dr sebabnya....

Situasi 2
aku : eh!? nape nak berhenti ber-blog??
Blogger B : ade yang x suka penulisan saya
aku : tapi ramai jer yang follow...saya tgk tiap2 hari bertambah jer follower...
Blogger B : hmm...tgk la mcm mane nnt...
aku : harap2 awak terus ber-blog...

dan virus tersebut.......

|
|
|
|
|
|

VIRUS PUTUS ASA

ni la virus yang paling BAHAYA...
bukan jer menyerang blogger2 newbie macam aku...tapi turut melanda blogger2 otai...
Cik ANON & Haters dikatakan punca utama kepada virus nih...

kepada semua blogger2 x kire newbie macam aku 
yang otai xper..dorg da bese handle Cik ANON & haters2 nih...
aku harap korg semua boleh menghadapi semua serangan Cik ANON & HATERS
dengan tenang & waras...ingat...dorg jugak mempunyai kepentingan dalam dunia blogging

korg kena nilai balik entry@blog korg....
kot2 apa yang Cik ANON & Haters cakap tu betol...
kalau salah...perbetulkan...
kalau terkasar bahasa minta maaf cepat2...

Ape pon aku doakan yang TERBAIK tok korg semua...
Selamat Ber-blogging & ENJOY IT !!!!

12 da sign...anda???:

Mutiara Bernilai said...

hu.

mujur tak terkena virus tu lagi setakat ni..

^__^

kaizen said...

minx2 dijauhkn dr VIRUS tu k??

Syazwani Mazlan said...

hahaha.. virus2... jom kita jadi malas nak...?? :P

temuntirung said...

virus putus asa tu takde lagi tapi xde idea hehehe

kaizen said...

syazwani : x baik ouh malas2...

temuntirung : try blog-jog...mesti dpt...

crayon said...

dont give up.. org islam kena kuat semangat! baru ganas.. hehe

Ini Kisah Tia said...

hahaa . kadang2 je . lepas tu baik semula . hik3x ..

kaizen said...

crayon : umat Islan sentiasa boleh....

Kisah tia : jgn cm2...nnt btol2 stop kn rugi...

~emi~ said...

da desperate sgt la tu..

Simpleblanklife said...

Gila ko. aku mengharap je ada haterz dengan anon datang blog aku trolling. HAHA tapi macam tak ada lak. Dem. haha

kaizen said...

emi : i dunno...

Simpleblanklife : ko tego2 la mne yg ptot...komfom ade yg dtg nnt...huhuhu

yaya_flanella said...

rilek sudah. mulut orang kan. lagi2 melayu. dengki.

Pages

NuffX